Het interactieve SpiderMan Heldenmasker, met bewegende ogen

Hebben we vroeger niet allemaal gedroomd hoe het zou zijn om een superheld(in) te zijn? Batman, superwoman, de hulk of Spiderman. En misschien doen sommige volwassenen het (stiekem) nog steeds wel. Vroeger waren er niet van die vette verkleedkleding en maskers. Kinderen kunnen nu hun lol op, want voor de kleine (en grote) heldenliefhebbers komt Hasbro nu met een super vet Spiderman masker.

Het interactieve SpiderMan Heldenmasker, met bewegende ogen

Wat maakt dit masker speciaal?

Een Spider-man masker op zich is natuurlijk niet zo bijzonder. Daar zijn er echt wel meer van te koop. Maar… dit is een interactief masker van Spider-Man! Dit masker kan namelijk zijn ogen bewegen als de drager zijn mond open doet en dát maakt dit masker zo speciaal!

One size…

Het masker heeft aan de achterzijde een flexibele band, waardoor hij bij de meeste kinderen én volwassenen prima zal zitten. Met de band kun je hem helemaal op je eigen maat maken en het masker volledig aansluit op jouw hoofd. Kinderen kunnen zo goed in de huid kruipen van hun superheld.

Het masker is gemaakt voor kinderen van 5 tot 10 jaar, maar ik weet zeker dat ook oudere kinderen dit masker nog steeds vet zullen vinden.

Bewegende ogen

Met je eigen kaken kun je de ogen in dit masker laten bewegen. Hieronder zie je wat er zo’n beetje gebeurt. De bediening gaat eenvoudig via een mechanisme in het masker. Eigenlijk gaat het zo’n beetje vanzelf als je praat.

Bekijk het promofilmpje

Iedereen kan een superheld worden met dit interactieve masker van Spiderman!

Specificaties Spider-Man Interactief Heldenmasker

TitelSpider-Man Interactief Heldenmasker
MerkHasbro
EAN5010993329694
liefs Marion

Meer informatie

De Lightsabers van Star Wars Path of the Force
Schieten van uit de pols met Nerf Spider-Man Rapid Reload

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *