Dit is pure verwennerij!

Mrs Janet Brownerie

Wanneer ik vandaag bij de voordeur kom, valt mijn oog op een pakketje. Heel even ben ik verbaasd dat hiervoor niet is aangebeld, maar dan zie ik dat het pakje klein genoeg is om door de brievenbus te worden gegooid. Op zich is een pakketje niet zo bijzonder, voor mijn werk krijg ik wel vaker pakketjes maar deze is anders. Om dit pakketje zit een feestelijke strik en het is geadresseerd op mijn eigen naam en dus niet op mijn bedrijfsnaam.

Dit pakketje is dus echt voor mij. En daar word ik nieuwsgierig van!

Nieuwsgierig!

Ondanks dat ik eigenlijk de deur uit moest voor een afspraak, kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Het doosje ziet er zo feestelijk uit met die mooie strik en het etiket met de tekst ‘Mrs Janet Brownerie’ spreekt tot mijn verbeelding. Ik trek de strik eraf en zodra ik de deksel open maak, denk ik alleen maar ‘wauw’. Nee, eigenlijk denk ik:’ WAUW’. In de doos zitten vier cadeautjes met ieder vier brownies in verschillende smaken. In mijn doos vind ik de smaken: Roasted pecan, Happy peanutbutter/pistache, Lovely Lavender en Traditional chocolate. Bovenop ligt een lief kaartje. Het blijkt een cadeautje van een goede vriendin om mij ergens voor te bedanken. Wat lief, wat leuk, wat attent en wat maakt ze mij hier blij mee!

Veel gelegenheden

Er zijn wel vaker gelegenheden dat je iemand iets extra’s wilt geven. Om te bedanken of gewoon zomaar omdat iemand wel wat extra’s kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij ziekte, een verdrietige gebeurtenis, een voorgenomen huwelijk, geboorte of een vergeten verjaardag. Of wat dacht je van Valentijnsdag! Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je iemand kunt verwennen met dit cadeau. Want wie lust er nou geen brownies? En ik kan je verzekeren, ik heb ze allemaal geproefd, deze brownies zijn heerlijk! Met drie smulpapen om mij heen, was de doos nog dezelfde avond leeg. Tot en met de laatste kruimel.

lijn groen oudersenzo
Dit is pure verwennerij!
Dit is pure verwennerij!

Je hoeft niet thuis te blijven voor Mrs Janet Brownerie

Het is fijn dat iemand niet thuis hoeft te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen. Niks geen pakje bij de buren halen als je toevallig niet thuis bent op moment van bezorgen. Het past gewoon door de brievenbus! Natuurlijk heb ik op de site gekeken, want ik ga met dit cadeau ook zeker anderen blij maken. Ik zag op de site dat je kunt kiezen uit twee verschillende formaten (8 en 16 brownies) en acht verschillende smaken. Vier daarvan zaten in mijn doos, maar daarnaast hebben ze ook de smaken: Beautiful Orange, Wonderful peanutbutter, Sweet salted caramel en Cheescake-raspberry. OMG, als ik die foto’s zie, ben ik bijna in staat een pakket voor mijzelf te bestellen om ook deze smaken te proberen. Ik ben echter aan het lijnen, dus ik hou me in. Met moeite.

Nomnomnom

Ik ben in ieder geval erg blij geworden van dit heerlijke cadeau en ik weet ook zeker dat ik hiermee ook anderen ga verrassen! Nomnomnom…

liefs Marion

Extra informatie

Koffie – Internationale dag van de koffie
De zoete verleiding van chocolade en cacao
Zo gezond kan het kopje koffie zijn!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit is pure verwennerij!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *