Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!

Eenhoorns, draken, ridders, prinsessen maar zeker ook zeemeerminnen, raken de fantasie aan van menig kind. Dat MGA Entertainment met deze prachtige Mermaidz-poppen op de markt komt, dat snap ik dus heel goed! Het gaat hier om een serie van vijf poppen met verschillende persoonlijkheden, stijlen, talenten en een staart die van kleur verandert als deze in aanraking komt met water. Hoe magische is dat!

De Mermaze Mermaidz

De hele serie Marmaze Mermaidz bestaat uit vijf verschillende zeemeerminnen, ieder met een eigen karakter. Elke Mermaze Mermaidz-pop heeft scharnierpunten bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin om vele verschillende poses mogelijk te maken. Uniek is natuurlijk hun staarten, die van kleur veranderen wanneer ze in contact komen met water. Spannend om de kleur van de magische staart van jouw Mermaidz te ontdekken!

Harmonique

Wij gingen aan de slag met deze prachtige roze Harmonique. Harmonique heeft de liefde voor muziek en dat zie je onder andere aan de koptelefoon op haar hoofd, die ze maar zelden afzet. Muziek is haar leven en ze zwemt het liefst door het water met haar favoriete muziek op haar oren. Ze is een geboren popster die graag in de spotlights treedt, maar niet ten koste van alles. Naast zwemmen en muziek is ze ook dol op haar zussen.

Haar prachtige haren nodigen uit tot urenlang borstelen. Het enige jammere vind ik dat ik haar niet kan laten zitten. Dat had ik eigenlijk wel fijn gevonden. Verder ziet de pop er prachtig uit en die staart is natuurlijk magisch.

lijn groen oudersenzo
Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!

Jordie

Zij heeft de bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. 

Riviera

Zij is een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek. 

Shellnelle

Zij is modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen. 

Kishiko

Zij is populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen.  

lijn groen oudersenzo
xxx

Dompel je onder in de Mermaze Mermaidz-animatieserie

Naast de release van de poppen schitteren de vijf vriendinnen ook in een bijbehorende animatieserie, die vanaf eind juli te zien is in het Nederlands en Vlaams.

De poppen van Mermaze Mermaidz zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder en zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij Bol.com, Dreamland en Toychamp. Later deze maand worden de poppen ook verwacht bij Intertoys.

Specificaties L.O.L. Surprise OMG Queens-modepop Miss Divine!

NaamMermaze Mermaidz-poppen
MerkMGA Entertainment
EAN0035051580805
Leeftijd4 – 12 jaar
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Drie speelgoedtips voor de feestdagen
Nieuw: Maak kennis met de fotogenieke Rainbow High-modepoppen
Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Maak kennis met de charmante Victoria Grand
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *