Drie speelgoedtips voor de feestdagen

Drie speelgoedtips voor de feestdagen

De december feestelijkheden lijken misschien nog heel ver weg, maar voor je het weet is het weer zover. En voordat we (vaak uitgeteld door alle hectiek) aan de feestelijke kerstdis zitten, moet er nog van alles geregeld worden. Bijvoorbeeld speelgoed shoppen voor de kinderen. Maar wat is nou eigenlijk leuk speelgoed? Om je daar een klein beetje bij te helpen geven we in deze blog drie speelgoedtips.

Cadeaus scoren

Voordat we aan de slag gaan met de review van drie verschillende stukken speelgoed, wil ik je graag wat tips meegeven voor de komende cadeautjes-strooptocht. Misschien kunnen deze aankooptips je een beetje helpen, want er is zoveel te koop. Misschien dat de volgende speelgoedtips je wat meer op weg kunnen helpen.

Speelgoedtips

  1. Let op de leeftijdsindicatie.
  2. Is het speelgoed veilig?
  3. Maak het speelgoed geluid/licht?
  4. Is het duurzaam?
  5. Daagt het je kind (creatief) uit?
  6. Nodigt het uit tot samenspel?

En dan nu tijd voor het speelgoed! Want mijn handen jeuken om al dat leuks uit te pakken!

lijn groen oudersenzo
Drie speelgoedtips voor de feestdagen

Ron Weasley figure – Actiefiguur

Deze Funko pop actiefiguren zijn mega populair. Je hebt ze in allerlei personages, van Star Wars tot Gremlins en van Dragonball tot in dit geval Harry Potter. Naast Harry Potter, Voldemont en Hagrid, is er natuurlijk ook een Ron Weasley figure. Want ook Ron mag niet aan de verzameling ontbreken. Er was er al eentje waarin Ron zijn tovenaars-outfit aan heeft, maar in deze versie zit Ron gevangen in een Duivelsstrik. Kun jij hem helpen? Of heb je misschien Hermelien Griffel al op de plank staan?

Dit verzamelobject is zo’n 9,5 cm hoog en geschikt voor iedereen die gek is op verzamelen! Door een vakjury zijn de Funko poppen verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Actiefiguren.

Dit speelgoed is online te koop bij onder andere Bol.com (op dit moment 16,25 euro)

lijn groen oudersenzo
Drie speelgoedtips voor de feestdagen

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

Als ik dit soort popjes zie, wordt het kleine meisje in mij wakker en smelt ik direct. De smaragd groene Emery Moss is zo über cute! Haar lichaam is zacht waardoor ze ook erg knuffelbaar is. Ze laat zich eenvoudig aan- en uitkleden, zodat dit geen frustraties oplevert. Ook iet bij wat jongere kinderen. Met de bijgeleverde borstel kun je haar prachtige lange haren kammen, net zo lang tot ze glanzend rond haar lijfje hangen.

Ze is hip, ze is schattig en ze is leuk om mee te spelen. Ze heeft het gewoon allemaal. De minipop is 19cm hoog en geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Dit speelgoed is online te koop bij ondere andere Bol.com (Op dit moment 23,08 euro)

lijn groen oudersenzo
Drie speelgoedtips voor de feestdagen

LEGO Dots

Dit is leuk! Dit is zelfs nog leuker dan leuk! Ik had niet eerder kennis gemaakt met LEGO Dots, maar dit is voor de jonge creatievelingen, natuurlijk hartstikke leuk! In deze doos vind je een uitdagend bouwwerk van een Eenhoorn, die je vervolgens volledig – en naar eigen inzicht – kunt versieren met dots. Maar daarnaast zitten er ook twee (siliconen) armbandjes in de doos, een lego-slinger en een aankondigingsbord. En natuurlijk heel veel dots! Gekleurde dots, letterdots, vierkante dots en kwart cirkel dots. Hier kun je zoveel leuke dingen mee doen! Echt super tof speelgoed waar je lang plezier van kunt hebben!

Door een vakjury is LEGO Dots verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Knutsel en Creatief.

Dit speelgoed is online te koop bij onder andere Bol.com (Op dit moment 39,99 euro)

Meer tips

Zoek je nog meer leuke cadeautips? Surf dan even naar onze blog “Winnaars Verkiezing Speelgoed van het jaar 2022“. In deze blog vind je al het winnende speelgoed van dit jaar. Daarvan weet je dat het in ieder geval goed speelgoed is!

liefs Marion

Meer informatie

Drie cadeautips waarvan de kids zullen dansen van vreugde!
Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!
Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *