Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney!

Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney

Op dinsdag 7 augustus was ik samen met mijn gezin te gast bij de speciale screening van Janneman Robinson & Poeh, een film van Disney. Locatie was Het Ketelhuis op het Westergasfabriekterrein. Wow, wat een mooie locatie op deze zonnige dag. Fem en Iza hadden er zin in!

Om stipt 10.00 uur kwamen we aan. Er waren kleurplaten, spelletjes en snoepzakjes voor de kinderen en zelf koos ik voor een cappuccino. Even wakker worden! Om 10.30 uur begon de film, die ruim anderhalf uur zou duren. Best een flinke zit voor de kleintjes in de zaal. De filmmaatschappij vertelde een korte introductie, waarna de lichten werden gedoofd en het avontuur kon beginnen.

Janneman Robinson & Poeh

In Janneman Robinson & Poeh volgen we de inmiddels volwassen Janneman Robinson. Hij krijgt te maken met allerlei uitdagingen die veel volwassenen in de zaal herkend zullen hebben. Winnie de Poeh en zijn vriendjes herinnerden hem aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

Meerdere lagen

Janneman Robinson & Poeh heeft meerdere lagen, waardoor de film interessant is voor zowel volwassenen als kinderen. Het is een Live Action avontuur met als leeftijdsadvies vanaf zes jaar. Aan het begin van de film blader je in sneltreinvaart het boek door en zie je Janneman opgroeien van kleine jongen tot volwassen man. Hij neemt afscheid van zijn vriendjes, gaat naar kostschool en gaat na de oorlog aan de slag in Londen. We volgen zijn gezin, waarbij zijn dochter duidelijk meer aandacht wil van haar vader. Maar Janneman is druk met zijn werk en alle sores daaromheen. Winnie de Poeh zorgt er samen met zijn vriendjes voor dat Janneman weer ziet wat echt belangrijk is in het leven.

lijn groen oudersenzo
Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney

Ademloos gekeken

De film was prachtig! Disney heeft alle characters op een bijzondere manier tot leven gebracht. Zelfs Iza van net vier jaar oud zat bijna de hele film lang ademloos te kijken. Natuurlijk kreeg zij absoluut niet alles mee van het verhaal, maar dat maakte voor haar niks uit. Zij beleefde het verhaal op haar manier. En werd het te spannend, dan keek ze even de andere kant op.

High tea

Na afloop werden we getrakteerd op een echte Engelse high tea. Wat een verwennerij! De kinderen gingen met een vol buikje én een knuffel van Winnie de Poeh naar huis.
Bedankt! We hebben een geweldige ochtend gehad.

Vanaf 9 augustus draait Janneman Robinson & Poeh in de bioscoop.

Trailer

Liefs Sandra

Extra informatie

Bron vermelding

Tekst: Sandra van Mook

Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *