Extreme cadeaus, hoe duur mag het zijn?

Extreme cadeaus, hoe duur mag het zijn?

De vorige keer gingen we op zoek naar de leukste cadeautjes onder de tien euro, maar dit keer kreeg hadden we een andere opdracht. Dit keer gaan we op zoek naar duurdere cadeaus, met een limiet van 10.000 euro. Er zijn nou eenmaal grenzen. Cadeaus die waarschijnlijk niet onder jou of mijn kerstboom zullen liggen, noch in de zak van Sinterklaas, maar misschien wel haalbaar zijn als we er wat langer voor sparen (of zelfs dan niet).

Van die cadeaus waarvan je alleen maar kunt denken “Oh. My. God.” Maar ook cadeaus die gewoon leuk zijn om te geven (en te ontvangen) en wellicht wat beter binnen ons budget liggen. Kortom, ze kreeg de vrije hand tot 10.000 euro. (En dat kon ook prima, want ze mocht toch niks écht kopen).

Een mens mag dromen hebben

Waarom? Omdat het altijd leuk is om te dromen over wat je zou doen als je echt veel geld te besteden hebt. Ik kan daar zomaar een uur mee vullen om te bedenken wat ik iedereen cadeau zou geven. Nog niet eens zozeer aan mijzelf, maar het lijkt mij super tof om iedereen blij te maken met zijn/haar hartewensen. En natuurlijk weet ik ook dat de mooiste cadeaus nooit met geld te koop zijn. De mooiste cadeaus vinden we in onszelf: naasteliefde, geluk, empathie, een helpende hand, een glimlach, een compliment, een schouderklopje, een vriendelijk woord, noem maar op. Stuk voor stuk mooie cadeautjes die nooit in geld zijn uit te drukken.

En toch ging Karin voor ons op pad en viel haar oog op de volgende tien artikelen! Zij heeft het in ieder geval met heel veel plezier uitgekozen!

lijn groen oudersenzo
Extreme cadeaus, hoe duur mag het zijn?

L.O.L. Surprise! OMG Cottage Winter Wonderland Surprise

L.O.L. items, ik vind ze allemaal prachtig. Kinderen zijn ook dol op de spulletjes van L.O.L. Ikzelf zou er ook blij van worden als ik hier als kind mee mocht spelen en ik weet zeker dat dit prachtige huis op menig verlanglijstje zal staan. Maar of Sinterklaas zo diep in de buidel kan tasten, is natuurlijk maar de vraag. Fraai is het echter wel!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Te koop bij Bol.com

lijn smal

Luxe schaakset – XL houten met goud en zilver gedecoreerde schaakstukken

Een prachtige set! Als is het alleen maar voor de sier. En als je kunt schaken dan is het mooi meegenomen. Als klein kind werd mij schaken geleerd door mijn vader. Dat heb ik trouwens ook weer doorgegeven aan mijn zoon. Eigenlijk vind ik een potje schaak nog steeds leuk. Maar dat mag wat mij betreft ook gewoon met houten stukken. Dat maakt het spel niet minder spannend of uitdagend.

Te koop bij Bol.com

lijn smal

PoppenVilla by Liliane® voor modepoppen

Wow! Dit is toch heel wat anders dan het poppenhuis dat ik vroeger had. Waar ik overigens een ander beeld bij had, maar toen ik mijn poppenhuis ophaalde uit mijn ouderlijk huis dacht ik jeetje dat is toch heel anders dan wat ik mij herinnerde. Mijn poppenhuis bestond gewoon uit hardboard plaatjes. De lol was er niet anders om. Ik heb er veel mee gespeeld, ik had er ook hele leuke meubeltjes bij. En verlichting.

Dit poppenhuis is voor grote poppen, meer barbie formaat. Echt prachtig en van alle luxe voorzien. Je zou haast willen dat je zelf in deze villa zou wonen…

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Te koop bij Bol.com

lijn smal

Panda Beer lopend 192 cm, Hansa

Zie jij je kind al lopen met deze panda beer? Hij is net echt! Ik zou me kapot schrikken als ik de kamer van mijn kind in zou gaan. Wat een enorme panda beer zeg. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de panda beer je planten opeet. Hooguit dat er wellicht wat gaat sneuvelen als je kind met deze enorme beer door de huiskamer gaat lopen.

De beer is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Te koop bij Bol.com

lijn smal

Kiepwagen Volvo Wedico Kipper radiografisch

Wat een prachtige vrachtwagen! Hij kost wat, maar dan heb je ook wat. En ik weet niet of het erg is, maar het is geen bouwpakket. De vrachtwagen wordt compleet gemonteerd geleverd. Wellicht maar goed ook, want als je zoveel geld uitgeeft wil je natuurlijk niet bang zijn dat je onderdelen overhoudt. Misschien is de auto wat minder geschikt voor kinderen…

Geschikt vanaf 8 jaar tot alle leeftijden.

Te koop bij Bol.com

lijn smal

Rolls Royce Phantom Coupe Diamond Black 2009

Alsof je een emmer leeg schudt! Gewoon voor de heb? Voor een miniatuur erg mooi. En als je geld over hebt, is het prachtig. Maar het blijft veel geld voor een miniatuur auto waar je niet eens in kunt rijden. Voor dit geld heb je ook een goede tweedehands… Ik zou wel weten waar ik voor zou kiezen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (maar je moet er niet aan denken dat ze er ook daadwerkelijk op die leeftijd mee gaan spelen…)

Te koop bij Bol.com

lijn smal

Samsung – 8K QLED TV (Benelux model) 85 inch (216 cm)

Met deze televisie waan je je toch echt in de bioscoop. Daar zal niet alleen je zoon of dochter blij van worden. Dat wordt nog eens leuk Netflixen! Je moet er wel de ruimte voor hebben, want in kleinere kamers is een dergelijke afmeting wat minder geschikt. Maar als je de ruimte hebt, dan is zo’n mega scherm wel supervet. Je moet echter wel diep in de buidel tasten…

Te koop bij Bol.com

lijn smal
liefs Marion

Meer informatie

De leukste cadeautjes komen gewoon via de brievenbus!
Fijne kerst ideeën voor bijzonder gezellige kerstdagen
Kerstkriebels: Hoe vier jij je kerst?
De leukste grote mensen cadeaus voor kinderen
De mooiste cadeautjes voor onder de boom

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *