Maak kennis met de vrolijk gekleurde Chuckleball!

Als je deze vrolijk gekleurde bal ziet, ben je daar toch gelijk verliefd op? Hij zit vol zachte, grappige beestjes. Alleen dat is al hartstikke leuk om naar te kijken. Hoeft de Chuckleball verder nog niets te kunnen. Maar dat doet hij echter wel…!

xxx

Chuckleball

De Chuckleball is namelijk een gekke gemotoriseerde zelf-stuiterende bal voor kleuters die de gekste geluiden maakt. Het stimuleert beweging en motorische ontwikkeling, maar nog veel belangrijker: blije gegiechel!

Oeps hij doet het niet!

Al snel nadat wij de Chuckleball hadden ontvangen, wilde ik hem uittesten. Ik vond hem er zo grappig uitzien, dat ik hem heel graag wilde zien stuiteren. Alleen duurde het even voor ik door had hoe hij precies werkte. In eerste instantie dacht ik namelijk dat hij het niet deed… maar als je de batterijen (niet meegeleverd) in de bal plaatst, moet je de Chuckleball net iets verder doordraaien, dan je zou denken. En als je dat goed doet, stuitert hij gelijk vrolijk in het rond!

Duurde even

Dat heeft mij mij even geduurd voor ik dat in de gaten had. Ik en techniek, is niet zo’n heel goede combinatie. Blijkt. Ik had dus al huilend aan de telefoon gehangen en een tweede exemplaar toegestuurd gekregen. Bleek dus uiteindelijk helemaal niks mis te zijn met de Chuckleball, maar wel met mij.
Pas toen ik de tweede ook niet aan het stuiteren kreeg begon ik te vermoeden dat ik toch echt iets fout moest doen. En dan deed ik. Mocht jij dit idee ook hebben, draai de ball net een stukje verder aan, en je zal zien dat hij prima werkt!

En hij is leuk!!

De Chuckeball is leuk, ontzettend grappig en super schattig. De kleine kids vinden de bal prachtig om achter aan te rennen. Want die stoute stuiterbal, stuitert alle kanten op, ook waar hij helemaal niet naar toe mag stuiteren. Daar zou je zelf nog van gaan giechelen. Met zijn vrolijke gestuiter nodigt hij kinderen uit om te bewegen en dat is hartstikke goed. Snel kapot zal hij niet gaan, want de bal is stevig uitgevoerd met rondom stootkussentjes in allerlei grappige figuren. Leuk!

Zie hem stuiteren

En natuurlijk hebben we hem door de ruimte laten stuiteren! Toen we eenmaal wisten wat we verkeerd deden, konden we er geen genoeg van krijgen!

Specificaties Chuckleball

TitelChuckleball
MerkSpin Master
EAN0778988520871
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Houten Speelkeuken – Droomkeukens voor kinderen
Doorkomende tandjes: Neem een hapje Sophie de Giraf!
De Lightsabers van Star Wars Path of the Force

Bronvermelding

Tekst, video & fotografie: Marion Middendorp

Chuckleball
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *