Doorkomende tandjes? Neem Een hapje giraf!

Als de eerste tandjes bij je kindje doorkomen, kan hij of zij daar behoorlijk last van hebben. Zo hebben veel baby’s in deze periode bijvoorbeeld een sterke bijt- en sabbelbehoefte. Gelukkig is Sophie de giraf -’s werelds meest populaire girafje- in vele uitvoeringen verkrijgbaar om eindeloos op te bijten en sabbelen. Zo biedt dit favoriete dierenvriendje niet alleen troost, ze helpt ook om pijnlijk tandvlees te verzachten!

Sophie de Giraf

Sophie de giraf

Zo is er de Sophie de giraf Shake & Chew rammelaar, waar je kindje niet alleen mee kan spelen, maar ook veilig op kan bijten en sabbelen. De rammelaar bestaat uit twee materialen: natuurlijk rubber om heerlijk op te bijten én een stoffen ring die je kindje makkelijk vast kan pakken. Bovendien is de rammelaar voorzien van een belletje en kreukelpapier om de tastzin en het gehoor van je kindje te stimuleren.

De producten van Sophie de Giraf bij Bol.com

Van bijtspeentje tot koelbijtring

Maar Sophie is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar als natuurrubber bijtspeentje, dat dankzij zijn gebogen vorm perfect in de mond en tegen het verhemelte van je baby past. Of als koelbijtring, gevuld met met gesteriliseerd water. Als je deze bijtring goed koelt, zorgt de kou voor een aangename verdoving van het tandvlees en de speciale textuur van de ringen zorgt voor een zachte massage. En tenslotte is er natuurlijk ook nog de enige echte originele Sophie de giraf, al bijna 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van miljoenen baby’s. Niet alleen zijn haar zachte, uitstekende oren en poten heerlijk om op te sabbelen of in te bijten, door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur van natuurrubber en grappige piepgeluidje prikkelt ze ook de zintuigen van je kindje.

100% natuurlijk

In haar geboorteland is Sophie de Giraf een begrip: maar liefst 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Vandaag de dag wordt Sophie nog steeds grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim. Bovendien is Sophie de giraf gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

De producten van Sophie de Giraf zijn online onder andere te koop bij Bol.com

liefs Marion

Meer informatie

Speelgoed voor baby van 0 tot 1 jaar
Het verhaal van de tandenfee
Doorkomende tandjes, wat nu?
Voorleesverhaaltje: Willy Woef poetst zijn tanden
Fopspeen – Is een fopspeen slecht voor je baby?
Doorkomende tandjes. Wat nu?
Eerste hulp bij tandjes krijgen. Zo verzacht je de pijn!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *