De mooiste sieraden voor onder de boom

Nog een paar weken en we mogen weer beginnen aan de eindeloze shopsessies op zoek naar het perfecte kerstcadeautje. Nu is het vinden van een geschikt cadeau alleen niet altijd even makkelijk. Vaak wordt er na een paar dagen nog amper naar omgekeken en belandt het cadeau op de stapel, om vervolgens te verstoffen in de kast. Zonde! Gelukkig zijn er ook genoeg cadeaus waar je meer succes mee zult hebben, sieraden bijvoorbeeld. Wij zochten de mooiste voor je uit!

De mooiste sieraden voor onder de boom

Je baby’s eerste kerst, een bijzondere mijlpaal

Je kleintjes eerste kerst is een bijzondere mijlpaal, waar een bijzonder cadeautje bij hoort. De naam armbandjes van Kaya zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinste, een bijzonder en persoonlijk kerstcadeau voor baby, dat jaren meegaat door het extra verlengkettinkje. Verpakt in een luxe sieradenbuideltje, meteen klaar om onder de boom gelegd te worden.

Verras je zoon met een stoere armband

Ook voor jongens zit je goed met een sieraad. De jongens collectie van KAYA bestaat uit stoere materialen, van zwarte onyx kralen tot glinsterende ivoorwitte schelpkralen. Een bijzonder, persoonlijk cadeau en een mooi aandenken voor later!

Het infinity teken in een sieraad, een kerstcadeau met betekenis

Een altijd goed-doener, of het nu voor je moeder, je zus of je beste vriendinnetje is: het infinity sieraad. Met de mooie betekenis achter het symbool: oneindige liefde, kan je eigenlijk niet de mist in gaan. Ga voor een infinity armband, afgemaakt met geboortekristallen, of kies voor een naamketting in vorm van het infinity teken. Een bijzonder cadeau, voor een bijzonder persoon.

Mom & me setje, voor jou en je mini-me

Sla twee vliegen in één klap met de betoverende mom & me sieraden setjes. Een armbandje voor mama en ééntje voor de kleine. Of je nu een baby, dochter of zoon wil verassen, met de mom & me setjes zit er voor iedereen wat leuks tussen. Wat zal de kleine stralen bij het openen van het pakketje, hetzelfde sieraad als mama, hoe bijzonder!

Een bedelarmband, een bijzonder cadeau voor elke vrouw

Een sieraad dat het altijd goed doet: het gepersonaliseerde bedelarmbandje, gegraveerd met de namen van haar kinderen. Een persoonlijk kerstcadeau, dat ze met liefde zal dragen. Het leuke aan een bedelarmband is het zelf samenstellen van het perfecte armbandje, met liefde uitgekozen. Naast bedelarmbandjes is er ook genoeg keuze uit kettingen, die je naar eigen smaak aanvult met bedeltjes. Het perfecte cadeautje voor onder de boom!

Bedank je ouders deze kerst met een betoverend sieraad

Kerstmis is de geschikte feestdag om je ouders even extra in het zonnetje te zetten, een bedankje voor het oppassen, of gewoon een sieraad om te laten zien hoe belangrijk zij voor je zijn. Ga bijvoorbeeld voor een goud verguld bedelarmbandje, met de namen van haar kleinkinderen op de bedels gegraveerd. Of kies de favoriet van elke oma; het boomstam kettinkje, voorzien van geboortestenen en plek voor al haar kleinkinderen. Wat zal ze stralen als ze het pakketje uitpakt, een sentimenteel sieraad, speciaal voor haar uitgekozen.

Luxe verpakt, klaar om onder de boom gelegd te worden

Extra leuk: alle sieraden bij KAYA worden luxe verpakt in een sieraden buideltje/doosje, voorzien van wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Het enige wat jou nog te doen staat is het cadeautje met zorg onder de boom leggen en wachten, tot hij eindelijk uitgepakt mag worden.

liefs Marion

Meer informatie

Dit zijn de fashiotrends deze winter

Bronvermelding

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Kaya sieraden.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *