Mijn houten horloge van Greenwatch, zo mooi!

Mijn houten horloge van Greenwatch, zo mooi!

Gemiddeld werk ik zo’n 10 uur per dag. Ik sta vroeg op, werk vanuit huis dus kan direct na douchen en ontbijt aan de slag en dan werk ik door tot een uurtje of zes om vervolgens direct aan het avondeten te beginnen, want de heren hebben tegen die tijd honger. Ergens in de middag heb ik een kwartiertje pauze om snel de lunch naar binnen te schuiven en de rest van de tijd ben ik aan het werk. Het lijkt hier wel een strafkamp. Als ik voor een werkgever zou werken, zou ik absoluut in protest komen, want dit zijn natuurlijk onmenselijke werktijden. En het salaris is absoluut niet compenserend genoeg. Maar ja, ik vind mijn werk erg leuk, dus echt klagen doe ik niet. Trouwens, ik zou toch niet naar die klaagzang van mijzelf luisteren.

Verwennerijtje

Juist omdat ik zo hard werk vind ik dat ik soms mijzelf extra mag verwennen. In dit geval met een verwennerijtje in de vorm van een mooie gadget, een sieraad. Iets waar ik naar kan kijken tijdens het harde werken. Iets waar ik blij van word. Doe jij dat ook wel eens? Jezelf soms even kietelen? Niks mis mee.

Horloge

Dit keer had ik mijn oog laten vallen op een horloge. Niet zomaar een horloge maar een horloge van hout. Eigenlijk zijn houten horloges helemaal niet zo nieuw. Ik kan me nog herinneren dat zo’n 27 jaar geleden ik werkte als Assistent General Manager en we daar al houten horloges hadden als relatiegeschenk. Ze waren echter niet zo mooi als de houten horloges van tegenwoordig. Als ik over de site van Greenwatch surf, ben ik direct verkocht als ik deze Gold Lady (67,50 euro) zie, gemaakt van ebbenhout. Ik ben dol op ebbenhout. Ik heb hier twee houten stoeltjes staan van Mackintosch (mijn trots) die gemaakt zijn van ebbenhout. Het voordeel van deze houtsoort, is dat het zo licht is. Het is veel minder zwaar dan andere houtsoorten. Perfect materiaal dus voor een horloge en ook nog eens goed geschikt voor mensen met een huidallergie.

lijn groen oudersenzo
Mijn houten horloge van Greenwatch, zo mooi!

Greenwatch

Het horloge is ook nog eens eco vriendelijk, dus ik doe er niet alleen mijzelf een plezier mee, maar ook het milieu. Nu hoor ik je denken, maar ze moeten dan toch een boom kappen voor dat horloge? Ja, dat klopt! Maar Greenwatch plant een boom terug voor ieder verkocht horloge. En heb jij enig idee hoeveel horloges er uit één boom kunnen worden gehaald… Juist. Dat zijn heel wat bomen terug voor die ene boom.
Wist je trouwens dat ze ook bijpassende zonnebrillen hebben? Misschien ga ik mijzelf daar een volgende keer mee verwennen…

Cadeau

Natuurlijk zijn deze horloges ook perfect geschikt om cadeau te geven. Je kunt ze zelfs laten graveren. Dat heb ik natuurlijk niet bij mijzelf laten doen, want waarom zou ik daarvoor kiezen? Maar als je het klokje aan iemand cadeau geeft, is dat natuurlijk wel een leuk idee!

En ben ik tevreden?

Ja, ik vind het horloge prachtig en ik ben niet de enige. Zodra ik het horloge binnen heb, hangen de mannen hier als aasgieren om mij heen. Ze willen allemaal het horloge wel hebben! Ja, dat snap ik. Maar heren, deze had ik toevallig voor mijzelf besteld! Dit was mijn verwendmomentje en niet die van jullie. Jullie worden vanavond weer verwend als ik heerlijk uitgebreid en gezond voor jullie heb gekookt.

En de service

Ook de service was prima. Er zitten bij het horloge drie extra schakeltjes (zodat je het bandje groter kunt maken) en een klein sleuteltje (om dit voor elkaar te krijgen) maar er zat één kapot schakeltje bij. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar ik heb nou eenmaal niet van die dunne polsen, dus ik had dat extra schakeltje echt wel nodig. Ik heb direct contact met ze opgenomen. Je kunt dit doen via de mail of via Whatsapp. Ik heb voor het laatste gekozen. Nog diezelfde dag had ik de toezegging dat er een volledig nieuwe set met schakeltjes zou worden toegestuurd. Dus niet eentje, maar drie! Top!

liefs Marion

Meer informatie

Waar moet rekening mee worden gehouden bij het kopen van gebruikte luxe horloges?
Mooie mama
Tijd voor jezelf!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.