Whisper

Whisper voor de Nintendo SwitchAls ik mijn weerapp mag geloven blijft het nog wel even zonnig, maar zodra het weer omslaat en de plantjes weer het nodige water op hun blaadjes krijgen, dan is er met dit spel binnen genoeg vertier! Vooral voor de paardenliefhebber! Wij bespreken het spel voor de Nintendo Switch, maar Whisper is inmiddels ook verkrijgbaar voor de playStation 4.

Stormwind-reeks

Dit spel is gebaseerd op de populaire Stomwind-reeks, waarvan de eerste film in 2013 uitkwam. Misschien heb je hem wel gezien? In dit spel ben je Mika, een jonge paardenfluisteraar. Als Mika tem je Stormwind, de jonge hengst waar niemand op durft te rijden. Maar jij natuurlijk wel, want jij voelt heel goed aan wat Stormwind nodig heeft! Als je het paard eenmaal hebt getemd gaan de avonturen beginnen.

Whisper voor de Nintendo Switch

Whisper voor de Nintendo Switch

Topconditie

Samen met Stormwind ervaar je de vrijheid en het plezier van paardrijden. Er zijn allerlei taken die volbracht moeten worden en alles draait natuurlijk om paarden. Je ontdekt nieuwe plekken en er staan je spannende uitdagingen te wachten. Het is echter wel belangrijk dat je paard in topconditie blijft en dat je een goede band met hem opbouwt, dus je moet goed voor hem zorgen. Op die manier ben je perfect voorbereid op de verschillende missies van Kaltenbach.

Extra leuk zijn natuurlijk de bekende personages en locaties uit de film!

Whisper voor de Nintendo Switch

Whisper voor de Nintendo Switch

Specificaties Whisper

Titel Whisper
Uitgeverij Mindscape
Spelcomputer Nintendo Switch
Prijs 34,99 euro
EAN 4009750520444
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Whisper voor de Nintendo Switch

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *