Met Slide Stars ga je op avontuur met Freek Vonk!

Met Slide Stars ga je op avontuur met Freek Vonk!

Op dit moment worden ons steeds meer leuke dingen afgenomen. De deuren van de horeca zijn dicht, sporten kun je alleen nog maar onder bepaalde omstandigheden, feestjes zijn uit den boze, de Sinterklaasintocht is zonder kinderen op de kade, danslessen zijn gestopt en ik las zojuist dat zelfs het vuurwerk dit jaar eenmalig wordt verboden. Het wordt er allemaal niet leuker op. Daarom is het extra belangrijk om het thuis zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Met elkaar, een goed boek of uitdagende game. Misschien wel met Slide Stars!

Knal gele teenslippers

Wij kregen Slide Stars toegestuurd en ik werd direct vrolijk toen ik de doos opende. In de doos zat namelijk naast deze game ook een set knal gele teenslippers, een vrolijke gele zonnebril en een enorm grote fel roze opblaasbare flamingo. Daar wordt iedereen toch super vrolijk van? En… met dit soort attributen ben je natuurlijk gelijk in de juiste stemming voor het spelen van dit spel. Ik weet bijna zeker dat de teenslippers door zoonlief zullen worden geconfisceerd. Die loopt in dit jaargetijde nog steeds het liefst in korte broek en teenslippers. Hebben jullie pubers daar ook last van? Want hij is in onze wijk niet eens de enige… maar terug naar het spel Slide Stars.

Slide Stars

Slide Stars is een viering van 20 van de grootste internationale influencers die onze planeet rijk is! Denk hierbij aan YouTubers waaronder onze eigen Milan Knol, modellen, fitness goeroe’s, andere social media sensaties en ook niemand minder dan onze eigen onverschrokken bioloog Freek Vonk!

Slide Stars is een kleurrijke 2D platformgame waarin jij als een van jouw favoriete internationale influencers verschillende waterattracties trotseert. Dit doe je met de meest gekke en uiteenlopende opblaasbare objecten zoals bijvoorbeeld een klassieke roze flamingo of veel gekker gekker nog een banaan.

lijn groen oudersenzo
Met Slide Stars ga je op avontuur met Freek Vonk!

Bekende influencers

Dek bijvoorbeeld aan Milan Knol, Freek Vonk, Demi Rose, Kat Wonders, ApoRed of Alan & Alex Stokes. Geen idee of je ook bekend bent met al die influencers uit het buitenland, maar Freek en Milan ken je vast.

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk
PEGI-leeftijd: 7 | Nintendo Switch | 39,99 euro

Bekijk de clip

liefs Marion

Meer informatie

De Sims Paranormaal Accessoirespakket
Scribblenauts Mega Pack. Een uitdagende side-scrolling game
Sneeuwpret: Duik jij met de Sims de sneeuw in?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *