Vision zonnecrème ter bescherming van de huid

Vision zonnecrème, ter bescherming van de huid

Binnenkort staat de zon weer hoog aan de hemel. Fijn! Dat wordt weer veel buiten genieten. Het liefst zorgeloos. De zon is fijn, maar je moet je er wel tegen beschermen. Je kunt niet ongestraft de hele dag – zonder bescherming – van de zon genieten. En je kindje ook niet. Gelukkig zijn er diverse middeltjes te koop waardoor je jezelf en je kindje kunt beschermen tegen verbranding, maar bijvoorbeeld ook tegen de veroudering van je huid. Ook daar wordt immers niemand blij van.

Is het waterbestendig?

Niet alle zonnebrandcrèmes doen wat je zou willen. Sommige middeltjes blijven op de huid liggen waardoor deze laag kan verdwijnen als je bijvoorbeeld gaat zwemmen. Eenmaal uit het water, ben je niet langer beschermd. Je moet je dus eigenlijk direct opnieuw insmeren en dat geldt natuurlijk ook voor je kindje. Ook als hij uit het water komt, zou je hem weer opnieuw moeten insmeren. Daar wordt niet altijd aan gedacht en vaak hebben kinderen daar ook helemaal geen zin in. Zij willen immers doorgaan met hun spel. Je kunt dus beter kiezen voor een zonnebrandcrème die waterbestendig is.

Met kleurparels

De zonnebrandcreme van Vision is waterbestendig maar heeft nog iets extra’s, namelijk kleurparels. Zelf had ik dit nog niet eerder gehoord, maar het is wel heel erg handig. Als je namelijk de crème op de huid smeert, zitten er allemaal blauwe korreltjes in. Het is de bedoeling dat je de crème net zo lang insmeert dat de korreltjes verdwenen zijn. Op dat moment is je kindje goed ingesmeerd. Een heel handig hulpmiddeltje en voor je kind krijgt het insmeren hiermee iets magisch! Deze speciale zonnebrandcrème voor kids is te koop onder de naam ‘Kids color’.

lijn groen oudersenzo
Vision zonnecrème, ter bescherming van de huid

Wat doet de zon?

De zon heeft niet alleen kwalijke straling, hij doet vooral ook heel veel goed. Zo zorgen de UV-stralen voor de aanmaak van vitamine D en zorgt ervoor dat jij er in de zomer met een gezond kleurtje bij loopt. Weg met de grauwe, witte winteruitstraling! Echter UV-A kan ook zorgen voor huidveroudering en UV-B kan voor verbranding zorgen. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Goed insmeren dus!

Ook voor de volwassen huid

Vision zorgt niet alleen voor de kids, maar ook voor jou. De Vision Face fluid is het ideale zonproduct voor je gezicht, met een goede balans tussen UV-A en UV-B filters. Met deze crème ga je er niet als een glimmende tomaat bijlopen want de matterende formule voorkomt glimmen en kan goed worden gebruikt in combinatie met cosmetica. Aanradertje dus!

Laat die zomer nu maar beginnen!

liefs Marion

Meer informatie

Baby in de zon, maar hoe bescherm je hem?
Heeft je baby warmte-uitslag? Zo kun je het voorkomen!
Zomer ABC – Zomer betekent opletten & genieten!
Een dagje strand

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *