Disney Princess Belle en het Beest Deluxe

Wij dompelden ons vandaag onder in het Disney sprookje ‘Belle en het beest‘. We laten Belle en haar prins over de tafel dansen, en we zien het beest veranderen in een echte sprookjesprins. Zomaar, van het één op het andere moment.

Disney Princess Belle en het Beest Deluxe

Een prachtig koningspaar

Belle draagt de bekende prachtige glanzende gouden baljapon en haar prins ziet er statig en charmant uit. Mits hij is veranderd en zijn woeste uiterlijk heeft omgewisseld voor zijn charmante looks. Het kan namelijk allebei bij deze prins. En dat met één simpele handbeweging. Achter op zijn rug zit een schakelaar. Hiermee kun je zijn hoofd laten kantelen en de tweede hoofden met elkaar afwisselen. Super leuk, want zo kun je het hele sprookje naspelen! Van beest tot prins! Samen vormen ze een prachtig koningspaar.

Dansen

En met het draaiplateau kunnen Belle en haar beest met elkaar de kamer rond dansen. Op hun eigen muziek, want als je op de rode broche van Belle drukt, klinkt ineens de muziek ‘Tale as old as time’. Hoe romantisch wil je het hebben!

Wat zit er in de doos

De doos is mooi uitgevoerd, het lijkt net een prachtige balzaal. In de doos vind je natuurlijk de poppen Belle en het beest/prins, een draaiplateau en twee standaards. Natuurlijk draagt Belle haar prachtige gele schoentjes.
De benodigde drie batterijen zitten al in het speelgoed verwerkt.

Fraaie afwerking

Alles in deze doos ziet er netjes verzorgd uit. De muziek in Belle is een leuke bijkomstigheid, net als het draaiplateau om beiden poppen met elkaar te laten dansen. Er is goed nagedacht over het mechanisme met het kantelende hoofd. Hierdoor is het mogelijk dat kinderen het volledige sprookje naspelen. Van beest tot prins. Het omkantelen gaat erg eenvoudig. Met één druk op de knop is de pop van gedaante veranderd.

lijn groen oudersenzo
Disney Princess Belle en het Beest Deluxe

Specificaties Disney Princess Belle en het Beest Deluxe – Speelset

TitelDisney Princess Belle en het Beest Deluxe – Speelset
MerkHasbro
EAN5010993369065
liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met de lieve Bizzy Bubs van Little Live Pets
Twee LOL Surprise nep ballen: goedkoop is duurkoop
Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Disney Princess Belle en het Beest Deluxe
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *