Trolls haar in de lucht Poppy

Trolls Haar in de lucht Poppy

Heb je de film Trolls gezien? Een leuke animatiefilm vol vrolijke, zingende figuurtjes met lange, bontgekleurde haren. De Trolls zijn zo schattig dat je ze direct in je hart sluit. To know them, is to love them. Misschien is jouw kindje ook wel verliefd geworden op deze grappige, muzikale figuurtjes. En in dat geval zal deze ‘Trolls haar in de lucht Poppy‘ een absoluut schot in de roos zijn!

Let’s party!

Gooi je haar los en let’s party! Deze Trolls poppy is mateloos positief en altijd in voor een feestje. Ze weet doorgaans iedereen op te vrolijken en verkondigt dat je met een liedje in je hart alles kan doen. En dat doet ze nou precies voor jou. Als je op de knop van haar jurkje drukt, komt er muziek uit haar en verschijnen er in haar lange, roze haren vrolijke lichtjes.

Kammetje

Het haar is flexibel en met het meegeleverde kammetje kun je haar verschillende creaties geven. Misschien wel met die leuke tiara die wordt meegeleverd! Je snapt dat het kammen niet heel eenvoudig gaat. Het haar is namelijk wat stug en door de lichtjes die erin zijn verwerkt, is het niet zo eenvoudig kammen.

lijn groen oudersenzo
Trolls Haar in de lucht Poppy

Kenmerken

De pop is 22 cm en heeft lange, roze flexibele haren. Naast de pop vind je ook een kammetje en tiara in de doos. De pop draait zijn muziek op twee AA batterijen en deze worden meegeleverd! Dus de pop is direct gebruiksklaar als hij uit de verpakking komt.

Het popje ziet er superschattig uit en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Uitgetest

Ook deze Trolls haar in de lucht Poppy hebben we weer voor je uitgetest en daar hebben we een kort filmpje van gemaakt. Zoals we al meldden zijn de haartjes wat lastig kammen maar de vrolijke lichtjes in het haar, maken natuurlijk alles goed.
Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Zelfs onze kat vond haar prachtig!

Specificaties Trolls haar in de lucht Poppy

TitelTrolls haar in de lucht Poppy
MerkHasbro
EAN5010993363063
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Twee LOL Surprise nep ballen: goedkoop is duurkoop
Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!
Disney Princess Belle en het Beest Deluxe

Bronvermelding

Tekst, video & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *