Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!

Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!

Lalaloopsy waren ooit lappenpoppen die magisch tot leven kwamen toen hun laatste steekje werd genaaid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die past bij de stof waarvan ze is gemaakt.

Magie is niet verloren…

Als ik naar de mooie Lalaloopsypop in mijn handen kijk, lijkt het erop dat de magie nog steeds niet verloren is. Haar knopenoogjes kijken mij zo lief aan en ze glittert je vol glamour tegemoet. Met dit soort poppen vind ik het jammer dat ik niet ook nog een dochter heb! Bij mijn stoere puberzoon hoef ik natuurlijk niet aan te komen, met deze glitter en glamour pop, maar stiekem vind ik het zelf nog steeds heel leuk!

Borsteltjes enzo

Er wordt van alles meegeleverd bij deze Lalaloopsy pop, zodat je haar nog verder kunt pimpen. Zo is er een spiegeltje, een borsteltje, glitters, een haarkrijtsetje warmee je de roze lokken van de pop kunt omtoveren in paarse, haarspeldjes en een föhn. Het kleuren van de haartjes gaat verbazingwekkend makkelijk. Je pakt een lokje vast en haalt daar het haarkrijtsetje langs. Je ziet de haartjes gelijk verkleuren. Om het effect wat dieper paars te kleuren, kun je dit nog één of twee keer herhalen.

Haren

Haar haartjes zijn goed te borstelen met het meegeleverde borsteltje. Je kunt ze nog mooier maken door er wat glitters doorheen te doen of om haar mooie paarse lokken te geven! Hoe leuk is dat! Ze ziet er hartstikke, mooi, fleurig, kleurrijk en vrolijk uit. En met die paarse lokken wordt ze zelfs nog mooier! Gebruik glitters, verf haarlokken en style haar haar precies zoals ze doet in de originele Netflix-serie!

lijn groen oudersenzo
Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!

Zelf gebruiken

Natuurlijk kun je het haarkrijt ook voor jezelf gebruiken en je haar net zulke magische paarse lokken geven als bij Lalaloopsy. Het haarkrijt maakt het haar wel een klein beetje vetter, houd daar rekening mee. Ook de speldjes kun je voor jezelf gebruiken. Hoe vet en fashionable is dat!

Ken je Lalaloopsy al?

Lalaloopsy is een Amerikaanse lijn van plastic lappenpoppen van MGA Entertainment. Oorspronkelijk uitgebracht in 2010 als Bitty Buttons, maar de merknaam werd kort na de lancering veranderd in Lalaloopsy. In 2012 en 2013 werden Lalaloopsy tv-specials en tv-series uitgezonden op Nick Jr. en Netflix .

lijn groen oudersenzo
Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!

Specificaties Lalaloopsy Entertainment Feature Doll- Jewel’s Glitter Makeover

TitelLalaloopsy Entertainment Feature Doll- Jewel’s Glitter Makeover
MerkMGA Entertainment
EAN0035051547242
liefs Marion

Meer informatie

L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Vier de geboorte van Little Live Bizzy Bubs Kitty
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?
Maak kennis met de lieve Bizzy Bubs van Little Live Pets

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *