BABY born® Pony Farm Puppy Doodle

Deze schattige Puppy Doodle is de nieuwe uitbreiding van Baby born Zapf Creation. En ziet zij er niet snoezig uit? Met haar zachte, donzige vachtje? En het roze sjaaltje rond haar nekje? De wandelende onschuld zou je denken. Maar niks is minder waar! Want deze pup is niet zo onschuldig als je zou denken…! Deze pup moet nodig worden opgevoed!

BABY born® Pony Farm Puppy Doodle

Plassen!

Want als je niet oplet, plast hij alles onder! Wat er aan de voorkant in gaat met een bijgeleverd tuitje, komt er aan de achterkant weer net zo makkelijk uit. Ze tilt zijn pootje op en plast gewoon over je schoot. Of tegen de bank. Of over de tafel.

Smakken

Het hondje heeft ook een botje waar zij luidruchtig op kan smakken. Je hoort het al, dit hondje heeft dringend behoefte aan een heel lief baasje om te zorgen dat de puppy goed opgevoed gaat worden! Misschien kan haar baasje ervoor zorgen dat zij voortaan netjes buiten tegen een boom plast en wat minder smakt bij het kluiven op zijn botje.

Compleet

Puppy Doodle wordt geleverd met een flesje en botje en is daarmee helemaal compleet. Op Bol.com zie ik staan dat de pup inclusief batterijen wordt geleverd, maar zelf heb ik ze niet aangetroffen in de doos. Je hebt er twee nodig.

Bekijk het plasfilmpje

Specificaties BABY born® Pony Farm Puppy Doodle

TitelBABY born® Pony Farm Puppy Doodle
MerkZapf creation
EAN4001167823668
liefs Marion

Meer informatie

Disney Princess Belle en het Beest Deluxe
Trolls haar in de lucht Poppy
De schattige “Swim to me puppy” kan lopen én zwemmen!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *