Hoe houd je het allemaal een beetje spannend?

Hoe houd je je het een beetje spannend?

Je bent moeder (of vader natuurlijk) van een jong gezin en bent doodop als je ’s avonds eindelijk je bed induikt. Seks is inmiddels iets geworden wat even snel tussendoor moet, want voor je het weet is er weer een kind die wakker wordt. En eigenlijk heb je er helemaal geen puf meer voor. Voor je het weet wordt seks vooral een verplicht iets of zie je er maar helemaal van af… Wat natuurlijk heel jammer is. Niet alleen voor je relatie, maar ook voor jezelf! Want seks hoort niet alleen fijn te zijn, het is eigenlijk ook nog eens hartstikke gezond! Zin krijgen in seks is natuurlijk makkelijker als seks leuk is en niet iets wat afgezaagd en saai geworden is. Maar hoe doe je dat?

Heb echt interesse in elkaar

Oké, bij seks denk je misschien in de eerste plaats echt aan de daad zelf. En dat is jammer, want seks is zoveel meer dan dat. In de eerste plaats zou de aandacht voor elkaar moeten staan. Ga op in elkaar en vergeet even de tijd om je heen. Geniet van de aanrakingen van de ander, zonder dat het direct om klaarkomen gaat. Als je het laatste los laat, kan je echt gaan genieten van gewoon dat wat gebeurt en vaak zie je dat het hoogtepunt opeens toch daar is…

Hou de variatie erin

Iedere keer alles hetzelfde doen wordt vanzelf een keer saai. En waarom zou je? Doe het met fantasie, zullen we maar zeggen. Denk daarbij niet alleen aan de standjes, maar ook aan de plek waar je het wil doen. En waarom zou je geen gebruik maken van seksspeeltjes? Raar? Welnee. Alleen jij en je partner bepalen wat wel of niet raar is in bed, daar hebben anderen helemaal niets over te zeggen. Zolang jullie er maar beiden van genieten is het helemaal prima!

Wat voor speeltjes zou je kunnen gebruiken?

De wereld van de seksspeeltjes is behoorlijk groot. De meest bekenden zijn waarschijnlijk wel de dildo en de vibrator. Maar ook deze varianten zijn er in diverse soorten en maten. Zeker bij de vibrator kan je alle kanten op. Wat het verschil is tussen een dildo en een vibrator? Je zou kunnen zeggen dat de dildo gewoon een nep-piemel is en de vibrator vooral vibreert…oké, vaak ook in een soort vorm van een piemel. Bij vibrators heb je dan nog de keuze uit speeltjes gericht op de g-spot of met als extra stimulatie van de clitoris. Uiteraard een persoonlijke keuze. Maar er is natuurlijk nog veel meer in seksspeeltjesland. Ook voor mannen zijn er speeltjes te koop. Een masturbator, bijvoorbeeld. Deze zijn er minstens in net zo veel variaties als de vibrator. Als je ziet hoeveel er op de markt is, dan kon je je nog wel eens gaan afvragen hoeveel tijd erin gaat zitten om de juiste uit te zoeken…

lijn groen oudersenzo
Hoe houd je je het een beetje spannend?

Andere speeltjes en mogelijkheden

Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo is er nog de SM-wereld met zijn eigen speeltjes en handelingen. Of misschien is gewoon mooie lingerie al een extra opwindend iets voor jullie? Er bestaat ook nog zoiets als fetish lingerie. Dat is zeg maar erotische lingerie, maar dan nog net een stapje verder.

Massage

Vind je het allemaal erg ver gaan en wil je wel spanning, maar niet in de trant van vibrators, tuigjes of wat dan ook? Denk dan eens aan een heerlijke massage voordat het echte werk begint. Ook hiervoor is van alles te koop, ook in de seksshop. Op die manier even tot rust komen voordat je je echt aan je partner overgeeft…

Blijf bij jezelf

Waar jullie ook voor kiezen, kies alleen dat waar jullie beiden achter staan. Seks moet fijn zijn en mag nooit de ander (of jou) een vervelend gevoel geven. Dwing een ander dus ook nooit tot iets, maar zoek samen naar een mooie manier om jullie seksleven mooi en fijn te houden!

Ga er samen tussenuit…

Kom je vooral niet tot genieten omdat je bang bent dat de kinderen opeens in de slaapkamer staan? Wil je best wel eens iets met speeltjes uitproberen maar moet je er niet aan denken dat je zoontje of dochtertje dan net bij je in bed kruipt? Kan je gewoon niet ontspannen omdat je steeds ligt te luisteren of ze nog niet huilen? Waarom zou je dan niet een keer vragen of opa en oma willen oppassen? En dat hoeft helemaal niet meteen een heel weekend te zijn! Opa en oma hoeven helemaal niet te weten dat het puur is om even samen te genieten. Dat gaat niemand anders iets aan! Waarom zou je wel oppas regelen om samen uit eten te kunnen en niet om op een andere manier even tot elkaar te komen? Oké, is niet iets om iedere week te doen, maar zo af en toe moet kunnen, toch?

Liefs Tony

Meer informatie

Je seksleven spannend houden na de bevalling
Zo houd je het spannend in de slaapkamer
Is er nog tijd voor seksualiteit als jonge ouder?
Is het gebruik van seksspeeltjes tijdens de zwangerschap wel veilig?
Voordelen seks speeltjes? Zo houd je het spannend!

Bronvermelding

Tekst: Tony
Stockfoto: 123rf.com

#ad Deze blog wordt je aangeboden door desexshop.nl.

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *