Pupa Milano komt met lipsticks voor prachtig gekleurde lippen!

Pupa Milano komt met lipsticks voor prachtig gekleurde lippen!

Met lipstick heb ik een haat/liefdeverhouding. Ik ga je ook uitleggen waarom. Eigenlijk vind ik make-up niet af zonder lipstick maar ik heb heel smalle lippen en mijn lipstick verdwijnt daarom al snel als sneeuw voor de zon. Vooral de vettere, glanzende lipsticks, zijn bij mij nogal snel verdwenen. Zeker als ik aan het werk ben, heb ik geen zin om te blijven stiften en laat ik vaak de lippen achterwege met het idee: ‘Het is anders toch na 5 minuten foetsie.’
Dat geldt gelukkig niet voor alle merken! Tot nu toe had ik twee favoriete merken die redelijk goed bleven zitten: Chanel en Dior. Daar is er nu eentje aan toegevoegd: Pupa Milano!

Pupa Milano

Wanneer de postbode deze vier prachtige lipsticks van Pupa Milano heeft bezorgd, word ik nieuwsgierig. Het feit dat de kleuren ‘mat’ zijn, vind ik namelijk veelbelovend. Mat betekent vaak een drogere lipstick en dat betekent (in mijn geval) een lipstick dat langer blijft zitten!

Lastig kiezen

Het is nog even lastig kiezen welke kleur ik het mooiste vind, want eigenlijk zijn ze allemaal erg mooi. Ik kies uiteindelijk de diep rood/roze kleur (072 Velvet Ruby) en ik word niet teleurgesteld. De lippenstift zit na een uur nog steeds op mijn lippen! Terwijl ik toch echt kopjes koffie heb gedronken. Op mijn koffieglas is weinig lippenstift te ontdekken en mijn lippen zijn nog steeds gekleurd. Daar word ik nou blij van!

lijn groen oudersenzo
Pupa Milano komt met lipsticks voor prachtig gekleurde lippen!
Lipstick van Pupa Milano

Kleuren

De kleuren zijn warm, tijdloos, klassiek en gaan volgens mij nooit vervelen. De lipstick voelt prettig op je lippen, niet warm of plakkerig. Eigenlijk voel je hem al snel niet meer zitten. De dekking (pigmentatie) is top!

Textuur

De lippenstift is zijdezacht en glijdt goed over de lippen waardoor de lipstick mooi wordt verdeeld. Wat ik ook prettig vind aan deze lipstick is dat hij niet ophoopt in de mondhoeken. De kleur blijft gewoon heel mooi en gelijkmatig op je lippen zitten.
De matte afwerking (wat echt heel mooi is) komt door de extreem hoge concentratie van pure pigmenten gecombineerd met wassen en elastomeerpoeders. Het kleurresultaat mag er zijn. door de aanwezigheid van oliën en wassen worden de lippen gevoed en voelen ze glad aan. Door al deze eigenschappen samen, kun je er op vertrouwen dat de kleur comfortabel draagt en voor lange tijd blijft zitten. Ook bij smalle lippen. Ik zeg: top!

Prijs en verkrijgbaarheid

De adviesverkoopprijs van deze lipsticks: 18,25 euro. Pupa Milano is onder andere online verkrijgbaar op Bol.com.

liefs Marion

Meer informatie

Nieuwe make-up. Van deze aankopen word ik blij!
De perfecte kerst make-up ziet er zo uit!
Bronzing & contouring – Pupa
Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *