Project Mc2, een vleugje wetenschap in combinatie met glitter en glamour

Ooit al eens van Project Mc2 gehoord? Dit is namelijk een spannende lijn ‘speelgoed’ voor coole meiden! Het is een vleugje wetenschap in combinatie met glitter en glamour. Ze kunnen hun spionagevaardigheden gebruiken om geheime missies uit te voeren. In dit geval om een overheerlijk geurtje te maken, waar ze iedereen mee kunnen betoveren, want Project Mc2 komt nu met de Perfume Science Kit!

xxx

Wetenschap

Met deze Perfume Science Kit is het geen kwestie van ‘even de luchtjes mengen’ maar het gaat via een speciaal procedé. Via de wetenschap en scheikundige formules kunnen spannende luchtjes worden gemaakt waarmee je de vijand kunt bedwelmen.

Luchtjes

In de kit vind je twee standaard luchtjes (viooltjes en klaprozen), maar dat kun je natuurlijk zelf verder uitbreiden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld etherische olie, of maak het nog spannender door een klein druppeltje kleurstof toe te voegen aan je brouwsel. Je eigen fantasie is de enige belemmering! Je kunt allerlei huis-tuin-en-keukenmiddeltjes erbij gebruiken om je eigen parfum nog spannender te maken!

Pompen

Je pompt alle ingrediënten op door coole slangetjes en alles verzameld zich al druppelend in je maatbekertje. Is je geur gereed? Dan kun je het overgieten in speciale verstuivers in de vorm van reageerbuisjes. Hoe vet!

Meegeleverd

In Perfume Science Kit van Project Mc2 wordt standaard mee geleverd: 2 luchtjes, 3 verstuivers, pomp, slangetjes, bekerglas, twee pipetten, receptenboekje en 2 mengbekers.

lijn groen oudersenzo
Project Mc2 Perfume Science Kit

Uittesten

Ook met deze Project Mc2 Perfume Science Kit ging Neline, op haar eigen(wijze) manier, voor ons aan de slag! Vergeet haar geen duimpjes te geven!

Specificaties Project Mc2 Perfume Science Kit

TitelProject Mc2 Perfume Science Kit
MerkProject Mc2
Prijs39,99 euro
EAN0035051546931
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

3D figuren maken met de Printing pen
BubaBloon, de ballon om zelf in te kleuren!
Neline ging aan de slag met de Gel-a-Peel Fashion Maker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp
Uitgetest door: Neline

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *