BubaBloon, de ballon om zelf in te kleuren!

BubaBloon - Colour your own

De BubaBloon is een ballon in een verpakking van katoen en deze BubaBloon kun je ook nog eens inkleuren naar je eigen wens. De BubaBloon kun je laten stuiteren als een bal, gooien als een volleybal en laten zweven als een ballon. Dat maakt de BubaBloon hartstikke leuk. En is de ballon kapot? Dan stop je er gewoon een nieuwe ballon in, want de katoenen zak blijft gewoon intact en kun je dus blijven hergebruiken.

Inkleuren

Natuurlijk zijn wij aan het kleuren geweest. Bij de BubaBloon – Colour your own worden standaard 5 stiften meegeleverd, in de kleuren: blauw, groen, rood/roze, paars en geel. Wij hebben alleen met deze stiften gekleurd, maar je kunt natuurlijk ook je eigen stiften gebruiken om nog veel meer kleurtjes te kunnen gebruiken. De ballon zak wordt dan nog vrolijker.

Uitlopen

Let erop dat wanneer je de stof op elkaar laat liggen terwijl je kleurt, dat bepaalde kleuren stift door de stof heen kunnen gaan, en doordrukken op de andere kant van de ballon. Vooral de rood/roze stift is vrij heftig. Die loopt ook een beetje buiten de lijntjes. De overige kleuren blijven wat meer op hun plek zitten.

De stiften zijn uitwasbaar, zodat je – als je de stof wast – weer opnieuw kan beginnen met kleuren. Als je dit niet wilt, dan kun je hem beter niet wassen! Houd er ook rekening mee als je je eigen stiften gebruikt, wellicht kleuren die de ballonzak wél permanent.

lijn groen oudersenzo
xxx

Leuke motiefjes

De stof is geprint met leuke motiefjes die uitnodigen om in te kleuren, zoals bijvoorbeeld boten, ijsjes, een zonnetje, slippers, et cetera. Daar zal je kleuter best nog wel een tijdje mee zoet zijn. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat hij ondertussen niet kan ballen! De ballon wordt beschermd door de katoenen zak, dus zal minder snel kapot gaan.

In de doos

In de doos zitten: 5 (uitwasbare) stiften, 3 stevige ballonnen en een katoenen kleurzak. De zak is wasbaar op 30 graden en mag in de droger op de koude stand.

Specificaties BubaBloon – Colour your own

TitelBubaBloon – Colour your own
MerkBubaBloon
Prijs
EAN5060456040338
Bestel directKleine Giraf
liefs Marion

Meer informatie

Vlekkeloze creativiteit met Crayola
Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!
3D figuren maken met de Printing pen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

BubaBloon - Colour your own
lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.