Neline ging aan de slag met de Gel-a-Peel Fashion Maker

Vandaag ging Neline weer voor ons aan de slag en dit keer mocht zij de Gel-a-Peel Fashion Maker uitproberen van MGA Entertainment! En dat deed ze maar wat graag! Met Gel-a-Peel kun je je eigen creaties maken. Hippe sieraden, trendy shirts en te gekke lifestyle-accessoires. Welke fashiongirl wil dit nou niet?

Gel-a-Peel Fashion Maker

Fashion maker

In de doos van de Gel-a-Peel Fashion Maker vind je de volgende hulpstukken:
5 kleurtjes gel-a-peel gel (lila, goud, donkerpaars, lichtroze en zwart)
Ontwerp standaard waar de gels in kunnen worden geplaatst
Ontwerpsjablonen
2 geltrays (om geltasjes te maken)
7 ontwerppunten
2 wissers
Accessoirespullen
Schoonmaakgereedschap

Met deze kit ben je dus helemaal gereed om aan de slag te gaan. Je kunt direct gave oorbellen ontwerpen of een toffe armband! Wil je liever je eigen kleding ontwerpen? Pak er dan een wit t-shirt bij (niet meegeleverd) en versier deze met de bijgeleverde sjablonen of gewoon uit de losse hand.

Genomineerd

Hier is de Gel-a-Peel Fashion Maker enthousiast ontvangen. De kit biedt vele mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan. Hoe vet is het om je eigen outfit te ontwerpen! En je eigen sieraden. Er worden een aantal voorbeelden meegeleverd, maar uiteindelijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Laat vooral je eigen fantasie los op de gel! Het is niet zo gek dat deze Gel-a-Peel Fashion Maker genomineerd is voor Speelgoed van het jaar 2017.

De mening van de jury

Met deze uitgebreide set met wel 24 sjablonen kunnen veel creaties worden gemaakt. Niet alleen sieraden, maar je kunt ook textiel versieren! Heel leuk om bijvoorbeeld eerst oorbellen of een tas te maken en deze vervolgens te kunnen dragen.

Hoe werkt het?

Met de geltubes kun je ontwerpen maken, bijvoorbeeld op je T-shirt. Je kunt hiervoor gebruik maken van de sjablonen, maar dat hoeft natuurlijk niet. De kleding of het sieraad hoeft alleen maar een aantal uur te drogen en dan kun je er verder mee aan de slag, of je kunt het al dragen! Met behulp van schakeltjes kan er bijvoorbeeld een armband van gemaakt worden. Het is niet alleen super leuk om te knutselen, maar daarna ook nog eens draagbaar! Dat geeft dubbel plezier en stimuleert kinderen om creatief bezig te zijn.

Uittesten

Ook met deze Gel-a-Peel Fashion Maker ging Neline, op haar eigen(wijze) manier, voor ons aan de slag! Vergeet haar geen duimpjes te geven!

Specificaties Gel-a-Peel Fashion Maker

TitelGel-a-Peel Fashion Maker
MerkMGA Entertainment
EAN0035051547198
liefs Marion

Meer informatie

Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit
3D figuren maken met de Printing pen
BubaBloon, de ballon om zelf in te kleuren!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp
Uitgetest door: Neline

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *