Met af en toe een verrassing, houd jij je relatie spannend!

Met af en toe een verrassing, houd jij je relatie spannend!

Vaak hebben jullie het al druk genoeg dankzij werk, de kinderen, het huishouden en alle sociale en sportieve activiteiten op jullie agenda’s maar toch is het belangrijk af en toe eens met een spontane verrassing voor je partner te komen. Dat houdt de relatie spannend en zorgt voor een gevoel van waardering. Maar hoe doe je dit nou goed en wat heeft de winter nou specifiek te bieden op het gebied van elkaar verrassen?

Gezellig naar de kerstmarkt

Door heel Europa zijn er vanaf midden november kerstmarkten te bezoeken. Vinden jullie de gezelligheid rondom kerst leuk? Dan is dit het perfecte dagje weg voor jullie samen of voor het gezin. Je kan kijken naar kerstmarkten in de buurt, of juist wat verder weg. Zo zijn er in België en Duitsland meer dan genoeg wonderlijke kerstmarkten te vinden waar je samen een romantisch uitstapje naar kan maken.

(Glüh)wijntje erbij?

Verras je partner eens met een toepasselijk drankje, gerecht of snack. Er is vast iets wat je specifiek in de winterperiode eet of drinkt zoals een heerlijke stamppot, glühwein, s’mores of een zelfgemaakte warme chocolademelk. Neem de tijd om dit goed voor te bereiden voor je partner zodat je het op een mooie manier kan presenteren en hier samen van kan genieten.

lijn groen oudersenzo
Met af en toe een verrassing, houd jij je relatie spannend!

Het mag spannend zijn

Samen met dit koude weer wat meer tijd in bed doorbrengen, daar kan je de tijd voor maken. Het blijkt namelijk dat koppels die seks inplannen dit vaker hebben en hier ook meer van genieten. Het klinkt misschien wat minder romantisch maar omdat jullie beiden weten dat het vanavond zover is heb je al meer voorpret. Ook kijk je hier naar uit en stap je niet moe je bed in waarna je in slaap valt, je weet namelijk wat je te wachten staat. Wil je dan toch je partner verrassen? Kijk dan eens of er online sexspeeltjes te vinden zijn die jullie samen kunnen uitproberen. Zo veroorzaak je meer spanning in jullie relatie.

Adventskalender voor jullie

Onderhand zijn er adventskalenders te vinden in alle soorten, thema’s en formaten. Ook zijn deze gevuld met allerlei producten. Wil je samen vaker genieten van self care momenten? Ga dan voor een adventskalender met verzorgingsartikelen die je samen uit kan proberen. Zijn jullie wel in voor een drankje? Dan kan je samen een bier- of wijn adventskalender uitproberen. Je kan dan gelijk samen de verschillende dranken bespreken. Iets nieuws uitproberen in bed? Dan kan een erotische adventskalender jullie helpen bij het verder ontdekken van elkaar in een intieme setting. Zo’n adventskalender is gevuld met allerlei toys voor beginners, zo kan je samen ondervinden wat voor jullie voor herhaling vatbaar is.   

liefs Marion

Meer informatie

Zo organiseer je een leuke date night!
Daten als je kids hebt: de do’s & don’ts
Houd je relatie spannend en verrassend!

Bronvermelding

Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Easytoys.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *