Dit zijn de nieuwe producten van Douglas

Dit zijn de nieuwe producten van Douglas

Een gezond lichaam begint natuurlijk bij gezond eten, maar soms kun je best een beetje hulp gebruiken uit een potje. Bijvoorbeeld een product met een afslankende, verstevigende, anti-cellulitis en hydraterende werking. Dat kan volgens mij iedereen wel gebruiken. Douglas stuurde mij een pakketje met een aantal nieuwe producten. Daar ga ik natuurlijk graag mee aan de slag! Vooral als ik lees dat dit een ‘afslanklijn’ betreft… die komt bij mij goed van pas!

Verzorgen

Ik vind het fijn mijn huid goed te verzorgen. Ik merk het direct als ik daar minder tijd voor heb. Alles ziet er dan wat doffer uit en zelfs mijn make up lijkt minder goed te zitten. Net alsof mijn huid stil protesteert tegen deze verminderde aandacht. Maar ja, werkende moeder, het is vaak een hele klus om alle ballen hoog te houden. Zolang alles volgens het juiste ritme loopt, gaat het prima, maar zodra er iets bijkomt – ziekte, tegenslag, schoolellende, noem maar op – dan is het vaak een flinke puzzel en extra tijd lijkt altijd ten koste te gaan van ‘me time’.

Extra aandacht

Juist omdat er momenten van schaarste zijn, probeer ik op de momenten dat het allemaal redelijk op rolletjes loopt, nog net een tikkeltje liever voor mijzelf te zijn. Ik duik dus graag, gewapend met een aantal flesjes – een moment de badkamer in. En de deur gaat op slot. Ik ben even niet bereikbaar.

lijn groen oudersenzo
Dit zijn de nieuwe producten van Douglas

Body Focus skincare

De Focus skincare producten hydrateren de huid en geven een mooie glow. De Slimming & Firming producten verfijnen het silhouet en de Dry Skin producten bieden je huid een ultieme hydratatie boost.

No-Rinse Firming scrub

Deze scrub met shea butter en erwt extracten verstevigt de huid. Breng de scrub zoals een lotion aan op je huid in een masserende beweging. De korrels vallen hierdoor uiteen en de dode huidcellen exfoliëren. Je huid is klaar voor de rest van de Body Focus afslank-routine.
Prijs: 19,99 euro (200 ml)

Slimming cream

Door de combinatie aan ingrediënten van cafeïne, johannesbroodextract en shea butter ontstaat er een heerlijke bodycrème. De formule heeft een afslankende, verstevigende, anti-cellulitis en hydraterende werking. De crème kan makkelijk op de huid worden aangebracht door de fijn masserende kop op de tube.
Prijs: 19,99 euro (150 ml)

Cold cream

Deze Cold cream is een voedzaam huidverzorgingsproduct dat bijenwas en rozenwater bevat. Bijenwas staat bekend om het voeden van de huid en om de huid tegen uitdroging te beschermen. Rozenwater heeft een verfrissende werking. De cream is eenvoudig aan te brengen.
Prijs: 9,99 euro (200 ml)

Dual-Phase body oil

Deze olie combineert een voedende olie met verfrissend water. Het bevat arganmacadamia- en hazelnootolie. Dit zorgt voor een verzachtende en gevoede huid. De textuur wordt snel opgenomen door de huid en laat geen vettige laag achter.
Prijs: 14,99 euro (200 ml)

Honey body balm

De Honey body balm combineert de verzachtende eigenschappen van honing en de voedende verstevigende en verzachtende eigenschappen van arganolie. Het lijkt net of je pure honing op je huid smeert, maar dan zonder dat het kleeft. De balm laat zich eenvoudig op de huid aanbrengen zodat je huid de rest van de dag gevoed wordt en gehydrateerd.
Prijs: 12,99 euro (200 ml)

liefs Marion

Meer informatie

Bruis ballen & bad bommen
Nieuwe make-up. Van deze aankopen word ik blij!
Douglas Hair, een heerlijke verzorging!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *