Trap dat gaspedaal maar in! Need for Speed Hot Pursuit remastered

Trap dat gaspedaaL maar in! Need for Speed Hot Pursuit remastered

In een mannenhuishouden, zoals dat van mij, zijn er een paar dingen die regelmatig terugkeren: voetbal, schoenen in de huiskamer, vuile vaat in de puberkamer, chaos op de trap, schietgames én racegames. Zelf kom ik niet heel veel verder dan Mario-kart, maar de mannen racen wat af in auto’s die hier jammer genoeg niet voor de deur staan. Need for Speed is zeker geen onbekende titel in dit huis. Dus toen zij door hadden dat er een nieuwe Need for Speed op de Nintendo Switch was gezet, was het weer een gevecht om de controller.

Achtervolging en ontsnapping

Nu de mogelijkheden buiten de deur erg beperkt zijn, kun je het maar beter binnen zo gezellig, spannend of uitdagend mogelijk maken. Nou dat spannend en uitdagend lukt met deze game vast en zeker. Of al dat gegame voor mij zo gezellig is, dat kun je je natuurlijk afvragen. Gelukkig heb ik altijd bezigheden genoeg, dus ze gaan hun gang maar. Hun enthousiasme maakt mij ook weer blij.

Ervaar de spanning van de achtervolging en het ontsnappen achter het stuur. Ontketen het ultieme gevoel van snelheid als misdadiger en agent in de snelste wagens ter wereld. Wees de politie te slim af of reken af met wetsovertreders met tactische wapens in een enerverende, sociaal competitieve race ervaring. Dit is de ultieme editie van de veelgeprezen eerste Need for Speed-game van Criterion Games. De achtervolging is wederom begonnen.

Verhoogd volume…

Als ze hier gaan spelen, vooral als de puber de controller in zijn handen heeft, kan ik maar beter de ramen dicht doen. Hij kan volledig in zijn spel opgaan en dat verhoogt in zijn geval, het volume. Niet het volume van de game, maar zijn eigen volume. Laat ik het er op houden dat hij een behoorlijk hard stemgeluid kan hebben. Als hij het dan ook nog eens samen met zijn beste vriend speelt, dan kan zo’n beetje de hele straat mee genieten…

lijn groen oudersenzo
Trap dat gaspedaaL maar in! Need for Speed Hot Pursuit remastered

Baanbrekende autolog

Race over de wegen van Seacrest County in een geheel sociaal competitief racespel. De baanbrekende autolog verbindt jou en je vrienden met een-op-een-achtervolgingen en races, en geeft instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden. Dit zeer dynamische systeem wordt aangewakkerd door vriendschappelijke concurrentie en ondersteunt nu crossplatform synchronisatie en nieuwe multiplayer-gameplay, zodat je op elk platform tegen elkaar kunt racen.

Supervette auto’s

Ook in deze uitvoering kun je weer in de meest gewilde superwagens ter wereld rijden, aan beide kanten van de wet. Pak verdachten op in de supersnelle interceptors van de politie, verbeterd met tactische wapens, of hou de strijd gelijk met tegenaanvallen en defensieve manoeuvres als elite-racer. Speel slim om een voorsprong op de competitie te krijgen, aan welke kant van de wet je je ook bevindt! Een diepe, geheel volle singleplayercarrière levert actie voor zowel de politie als racers, met een naadloos verbonden multiplayer-ervaring voor alle racemodi. Neem het op tegen vrienden of speel in je eentje door de carrière om premies te verdienen en nieuwe wagens, wapens en apparatuur te ontgrendelen.

Cadeautip

Hier zijn de mannen voorlopig weer een tijdje zoet… Als je nog een cadeautip voor de naderende feestdagen kunt gebruiken voor partner of puber, dan is dit spel een goede aanrader. En misschien vind je het zelf ook wel tof om door het land te crossen met een of ander heavy scheurijzer! Bij gebrek aan een echte, zeg maar.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
PEGI-leeftijd: 7 | Nintendo Switch

Bekijk de clip

liefs Marion

Meer informatie

Immortals Fenyx Rising voor de Nintendo Switch
De games van Super Mario Bros zijn de ultieme evergreens
Strategisch gamen met een grote glimlach!
Gameverslaving, vluchten in een digitale wereld. Kan het kwaad?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *