De natuurlijke verzorging van Natural Birthing Company

De natuurlijke verzorging van Natural Birthing Company

Er wordt nogal wat van je lichaam verwacht, tijdens en na de bevalling. Zeker als je kindje borstvoeding krijgt, mag je af en toe best je borsten wat extra verwennen. Het mag dan een heel natuurlijk proces zijn, bij de meesten gaat het niet allemaal zonder ongemakken of kwaaltjes. Natural Birthing Company springt hier op in. Het bedrijf is opgericht door vroedvrouwen en biedt gespecialiseerde producten ontwikkeld voor zwangere of net bevallen vrouwen. Ze weten dus heel goed wat jij kunt gebruiken.

Naast het product voor de verzorging van je borsten, hebben zij ook producten voor de meest intiemere delen. Bijvoorbeeld om na de bevalling de pijnlijke zones te kalmeren en verzachten.

Geen schadelijke stoffen

Het is belangrijk dat bij de huidverzorging van je borsten, het product geen schadelijke stoffen bevat. Stel je voor dat je kindje ze tijdens de borstvoeding binnen krijgt. Maar ook de huid van je intieme delen is kwetsbaar. Op die plekken gebruik je liever ook geen chemische middelen. Daarom zijn de producten van Natural Birthing Company gemaakt van ingrediënten van natuurlijke afkomst. Daarnaast bevatten de producten:

Geen petrochemicaliën, Sodium Lauryl Sulfaat (SLS), parabenen, kunstmatige parfum of kleurstoffen en/of minerale oliën. Is het product geschikt voor vegans en worden er alleen BBPA vrije verpakkingen gebruikt.

lijn groen oudersenzo
De natuurlijke verzorging van Natural Birthing Company

De producten

Ik heb drie producten ontvangen om uit te proberen. Naast deze drie producten hebben zij ook een verkoelende body spray (‘Cool it Mama’) maar deze heb ik niet getest. Graag stel ik de volgende producten aan je voor:

‘Down Below’ Perineale Massage Olie

Deze massageolie bestaat uit een veilige compositie van 100% natuurlijke en parfum-vrije plantenoliën. Door het gebruik van Down Below vanaf de 34e week van de zwangerschap zal de huid elastisch blijven en beter in staat zijn om mee te rekken – dit verminderd de kans op een knip of uitscheuren tijdens de bevalling.

Ingrediënten

Een mix van teunisbloemolie, rozenbottelolie, zonnebloemolie, abrikozenolie en calendula speciaal ontwikkeld voor perineale massage.

‘Pure Bliss’ Postnatale Kompres Oplossing

Een natuurlijk product dat de pijnlijke intieme zones na de geboorte kan kalmeren en verzachten door verdund te gebruiken als kompres. Kan direct na de geboorte gebruikt worden en is veilig om aan te brengen op hechtingen, scheuren, wond na een keizersnede, aambeien of voor overige klachten in de intieme zone.

Ingrediënten

Een mix van hypericum en calendula speciaal ontwikkeld om te koelen, verzachten en pijn te verlichten na de bevalling.

‘Bosom Buddies’ Borstvoedingsoliën

Deze drie flesjes zijn de beste vriendjes voor elke nieuwe moeder die borstvoeding geeft. Dit trio van essentiële oliën verzacht het lichaam, ontspant de geest, brengt comfort en verlichting in de vroege dagen van het moederschap.

‘Ooh’

Voor zware en volle borsten, stuwing of mastitis.

‘Aah’

Voor een lage melkproductie.

‘Ouch’

Voor pijnlijke tepels.

liefs Marion

Meer informatie

Piroche Noesis Vitamin Power Phials
Bloomr – Cocossoap & Coconut charcoal
Nieuwe gezichtspeeling van Payot, voor een goede verzorging
Olaz tovert wallen en donkere kringen weg! Wie wil dat nou niet?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *