Aantrekkelijk speelgoed voor de dreumes: 3-in-1 Activity Walker

Little Tikes heeft een nieuw product voor peuters: De 3-in-1 Activity Walker! En wij testte hem voor je uit. De Activity Walker is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. De Activity Walker is niet alleen heel leuk en uitdagend om mee te spelen, maar hij kan je dreumes ook helpen om te leren lopen. Het is namelijk ook een loopwagen!

Aantrekkelijk speelgoed voor de dreumes: 3-in-1 Activity Walker

Activity Walker

De Activity Walker wordt geleverd in een kartonnen doos, maar voor je het speelgoed kunt gebruiken, moet je de walker nog wel in elkaar zetten. De onderdelen zijn stevig uitgevoerd en alles past mooi in elkaar. Hoewel de Walker niet uit heel veel losse onderdelen bestaat, is het toch fijn dat er een handleiding wordt bij geleverd.

Licht en geluid

Het ‘activity-gedeelte’ op de walker bevat veel uitdaging en is een combinatie van schuifknopjes, draaiknopjes, drukknoppjes, licht en geluid. Er zijn verschillende programma’s te kiezen. Zo is er een programma om de cijfers 1 t/m 3 te leren (en de kleuren), piano te spelen of muziek te maken. Het is maar net waar je peuter zin in heeft. Afhankelijk van de handelingen van je peuter, zal de Activity Walker reageren met geluid of combinatie van licht en geluid. Met 70+ activiteiten, liedjes en geluiden biedt de 3-in-1 Activiteitenlopertje en -tafel urenlang plezier voor de komende jaren.

Waarom 3 in 1?

De 3-in-1 Activity Walker is een loopwagen, een staande activiteitentafel en een activiteitencentrum om aan te zitten en spelen in één. De loopwagen projecteert lichtjes op de grond om je baby te stimuleren de eerste stapjes te zetten. Hij kan echter ook worden ingeklapt zodat je ermee op de vloer kunt spelen en hij eenvoudig is op te bergen.

Mooi uitgevoerd

De Activity Walker is mooi en stevig uitgevoerd en biedt je peuter veel uitdaging op verschillende manieren. De Activity Walker heeft mooie details, zo heeft het een glijdende aap, kiekeboeleeuw, draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden, gekleurde kralen, een dierenboek, draaiende jungletrommel, koala en papegaaiklikkers en meer!

lijn groen oudersenzo
Aantrekkelijk speelgoed voor de dreumes: 3-in-1 Activity Walker

Over Little Tikes

Little Tikes ontwikkelt innovatief speelgoed dat verkenning en activiteit stimuleert. Zo heeft Little Tikes divers baby speelgoed, maar ook buitenspeelgoed als speelhuisjes, glijbanen en zandbakken.

Unboxing door Oudersenzo

Specificaties Little Tikes 3-in-1 Activity Walker Groen

NaamLittle Tikes 3-in-1 Activity Walker Groen
MerkLittle Tikes
EAN0050743640957
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Glijbaan DeLuxe Groen van Little Tikes
Zandbak schildpad van Little Tikes
Nerf N-Strike Modulus Regulator, een stoer schietmonster voor buiten!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp
Unboxing door: Marion & Rob

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *