L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatiër

L.O.L.Surprise Eye  Spy Biggie Pets Dalmatier

Ruim voor de feestdagen in zicht zijn, komt L.O.L. Surprise met een nieuwe serie! Als ik de bol eenmaal ontrafeld heb, weet ik één ding zeker! Dit vind ik tot nu toe de allerleukste serie! Dat het een hit wordt met de feestdagen, is absoluut geen vraag voor mij. Ik weet zeker dat dit weer een hit gaat worden!

Natuurlijk is het prijskaartje fors van deze serie, maar je krijgt er dan ook een hoop voor terug. Na het uitpakken kun je de volgende onderdelen in de bol ontdekken:
een Dalmatiër met riem (wat ook gelijk een spaarpot is), 2 kittenbaby’s, 1 babybedeltje, een bril (die ook prima op je eigen neus past) en diverse accessoires (waarvan je er sommige ook zelf kunt dragen).

Topgeheim

Deze missie is topgeheim! Je kunt middels de speciale bril op zoek gaan naar verborgen codes die je iets meer kunnen vertellen over de inhoud. Natuurlijk blijft het één grote ontdekkingstocht waarbij er dit keer wel heul veul te ontdekken, te graven en uit te pakken is. Er zijn maar liefst 15 verrassingen te ontdekken in deze L.O.L. Surprise. Het is zelfs de vraag hoeveel baby’s je gaat vinden. Zijn dit er twee? Of heb jij de mazzel om maar liefst drie baby’s te ontdekken!

Uitpakken is een feestje

Dat uitpakken een feestje is, is natuurlijk wel gebleken met de voorgaande series van L.O.L. Surprise. Met of zonder camera is het uitpakken (unboxen) en ontdekken hartstikke leuk. Deze rijkelijk gevulde serie heeft heel wat uit te pakken, waarbij de hond ook nog eens multifunctioneel te gebruiken is. Je kunt hem, met de bijgeleverde riem, zelfs omtoveren in een rugzak! Super vet natuurlijk.

lijn groen oudersenzo
L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier

Let’s go!

Als je de verpakking opent, vind je direct al een aantal items. Natuurlijk de roze bol (met daarin dé Dalmatiër), maar je vindt ook direct de roze bril en twee halsbanden. De halsbanden (een grote en een kleinere) kun je natuurlijk ook zelf dragen! Dat maakt het allemaal nog leuker!

Schattig hondje

En als je dan de bol opent (misschien met een beetje hulp van vader of moeder) dan kijkt dit schattige hondje je met grote ogen aan! Dan smelt je toch direct?

Een hondje vol verrassingen

Met deze lieve pup kan het grote uitpakken beginnen, want alle overige verrassingen zitten verborgen in zijn lichaam. Je kunt het hondje eenvoudig van onder open maken. Na afloop kun je hond als rugzakje gebruiken, of als spaarpot. Super leuk dus!

lijn groen oudersenzo
xxx

Negen zakjes

In de Damlatiër vind je drie plastic bakjes en negen zakjes. Op de zakjes staan verborgen boodschappen die je alleen met de speciale roze bril op je neus kunt lezen. Spannend! Want welke hints kun jij vinden?

Zakjes uitpakken

En als je de geheime boodschappen hebt ontcijfert kun je de zakjes natuurlijk gaan open maken. Spannend hoor, want wat zal je er allemaal in gaan vinden? Wij vonden al deze spulletjes in de zakjes. De kans is groot dat dit bij iedere L.O.L. Surprise weer anders gaat zijn.

Plastic doosjes

Als alle kleine zakjes zijn uitgepakt, zijn de plastic doosjes aan de beurt. Door de schepjes kun je al raden wat er gedaan moet worden: Er moet weer worden gegraven! Alledrie de bakjes zijn gevuld met magisch zand! Dat is sowieso al leuk om mee te spelen. Extra leuk is het feit dat alle drie de bakjes gevuld zijn met een ander kleurtje.

Twee lieve kittens en een schattig bedeltje

Uiteindelijk hebben we deze drie schatjes uit het zand bevrijd. Twee lieve kittens en één schattig bedeltje.
Met het ontdekken en uitpakken zijn we toch een behoorlijke tijd bezig geweest. Leuk om te ontdekken en daarna natuurlijk perfect om mee te spelen. Ik denk dat deze L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier op heel wat verlanglijstjes zal komen te staan!

In deze serie kun je kiezen uit drie verschillende kleuren:
hard roze (dalmatiër)
zacht roze (konijn)
oranje roze (hamster)

Ik zou zeggen: spaar ze allemaal, want ze zijn echt super cute!

Specificaties L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier

TitelL.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier
MerkMGA Entertainment
ISBN0035051552239
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn
Pomsie knuffel – Je wikkelt hem zo om je arm
Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *