Babybox – Alles wat je krijgt, hoef je niet te kopen!

Babybox - Alles wat je krijgt, hoef je niet te kopen!Babybox of cadeaubox – Alles wat je krijgt, hoef je niet te kopen!

Het leven is al duur genoeg, dus alles wat je gratis kunt krijgen, hoef je alvast niet te kopen. Zo zijn er voor zwangeren diverse gratis boxen te verkrijgen. Vaak hoef je alleen je gegevens in te sturen en je krijgt zo’n leuke cadeau- of babybox toegestuurd. Helemaal voor niks en vaak vol leuke producten of interessante aanbiedingen.

De meest bekende cadeauboxen hebben we alvast voor jou op een rij gezet:

Babybox De Blije doos

babybox of cadeauboxDe Blije doos wordt beschikbaar gesteld oor Wij jonge Ouders en is een begrip in de markt. Hij bestaat al sinds 1974 en is nog steeds populair onder zwangeren.
Je ontvangt deze doos tijdens je zwangerschap en hij bestaat uit nuttige cadeaus voor jou en je kindje. Denk bijvoorbeeld aan een proefpakket Pampers (altijd handig en welkom), een fles van Philips Advent, sokjes van Prénatal, kortingsbonnen en nog veel meer.
Ook vind je er een gratis exemplaar in van Wij jonge Ouders. Altijd leuk om te lezen, want deze bladen staan vol met tips en weetjes die handig voor je kunnen zijn.
Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan hier op om zelf ook zo’n geweldige gratis cadeaubox te ontvangen!

Ouders van Nu cadeaubox (Felicitas)

babybox of cadeauboxTot je 8e maand van je zwangerschap, kun je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen. Je ontvangt dan beide boxen. Als je hem aanvraagt ná de 8e maand of zelfs na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan nog tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen kunt ophalen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Bovendien ontvang je bij je ophaalkaart een kortingsbon van Etos, ter waarde van 5 euro. Die steek je alvast in je zak!
Naast leuke producten en interessante aanbiedingen, vind je in de Zwangerbox altijd een Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en een Kek Mama. Lekker lezen dus!
Je kunt hier de boxen aanvragen.

Kiekeboe pakket van de Plus

kiekeboebox van de PlusDe kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Speciaal voor jonge ouders heeft de supermarkt Plus een cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Een box ter waarde van 40 euro vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je goed kunt gebruiken.

Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag dan nu de gratis Kiekeboebox aan! Dat is nog eens een warm welkom! En alle extraatjes kun je nu zeker gebruiken.

Je kunt hier de Kiekeboebox aanvragen

Ouders van Nu gratis schooltas

Oudersvannu schooltasNaar school gaan wordt een stuk leuker met een coole schooltas! Ouders van Nu geeft daarom alle kinderen die naar de basisschool gaan – of daar al op zitten – een mooie schooltas cadeau. Vul je gegevens in en haal de gratis schooltas op bij een Bruna-filiaal bij jou in de buurt. De tas is beschikbaar in twee kleuren. Bij het ophalen mag je zelf de kleur van de tas kiezen.
Naast de Schooltas ontvang je per mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je schoolkind, de Naar School en Ouders van Nu nieuwsbrief en speciaal voor jou geselecteerde aanbiedingen van OudersvanNu, Sanoma en hun partners. De actie is alleen geldig in Nederland.

De Ouders van Nu Schooltas kun je hier bestellen

Extraatjes

Prénatal heeft vaak leuke acties waarbij je diverse gratis producten kunt krijgen, bij de aankoop van een ander product. Dit varieert regelmatig, dus je kunt het beste geregeld op hun site kijken of er toevallig een aanbieding is, die voor jou interessant kan zijn. Met een klik op onderstaande banner, ben je gelijk waar je waar je moet zijn. Wist je trouwens dat Prénetal ook een leuke Zwitsal cadeaubox heeft? Jammer genoeg niet gratis (29 euro) maar wel met een enorme korting en vol met Zwitselproducten.
728x90 Prenatal Kinderwagens

Wordt testouder

Oudersenzo, is regelmatig op zoek naar ouders die het leuk vinden om producten uit te testen. Dit kan variëren van verzorgingsproducten, attractieparken, speelgoed, bioscoopfilms, et cetera. Als testouder mag je met je gezin naar festiviteiten en/of producten uitproberen die je na de testperiode mag houden. Er zitten natuurlijk wel wat eisen aan verbonden, deze worden doorgaans bepaald door de verstrekker. Ben je een goede blogger, vind je het leuk om je mening te geven over uiteenlopende producten, meld je dan hier aan als testouder!

Meer informatie

Low budget baby – Veel babyuitzet voor weinig
Met je gezin in armoede
Voorbereiding op de komst van je baby
Zwangerschapsspiekbrief – Wanneer regel je wat?
Mooi en gezond zwanger – Zorg goed voor je zelf!
Zwangerschapskwaaltjes – Hoe houd je ze beperkt?
Wat zit er in een kraampakket?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

Kijk ook naar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *