Olaz Total effects 7-in-one dagcrème

Olaz Total effects 7-in-one dagcrème

Als ik ’s avonds in mijn bed lig, is het laatste wat ik doe mijn gezicht insmeren met nachtcrème en nog een extra crème om wallen tegen te gaan. Als ik ‘s ochtends opsta, is één van de eerste dingen die ik doe, mijn gezicht insmeren met dagcrème. Ik vind een goede verzorging van mijn huid – in dit geval de huid van mijn gezicht – belangrijk. Naarmate je ouder wordt, merk je dat je huid wat meer aandacht nodig heeft. Daarbij duren de handelingen slechts een paar tellen en is het dus een kleine moeite. De ene pot staat naast mijn bed, de ander bij mijn make-up spulletjes.

Voor alle leeftijden

De dag- en nachtcrème die ik het vaakst gebruik is toch wel van Olaz. Ik vind de crème prettig aanvoelen op mijn huid en dat vind ik absoluut een vereiste. Natuurlijk is een goede dag- en nachtcrème niet aan leeftijd gebonden, deze is voor alle leeftijden, maar als je jong bent dan is je huid nog zo fris en soepel, dat je denkt dat je daarmee de hele wereld aankunt en dat je huid tot ver voorbij de 40 zo zal blijven. Toch is denken dat je pas vanaf 40 hoeft te smeren, niet meer van deze tijd. Je wilt immers je huid zo lang mogelijk fris en fruitig houden! Recent onderzoek toont aan dat de invloed van buitenaf door UV-straling en gebrekkige hydratatie een grotere rol spelen bij het verouderen van de huid dan de genetische aanleg. Smeren dus!

Prettig aan deze dagcrème

Het prettige aan deze dagcrème vind ik het feit dat het alles in één heeft en ik dus niet de hele dag over mijn huid hoeft na te denken. Neem bijvoorbeeld de UV-stralen. Veel vrouwen denken dat ze geen UVbescherming nodig hebben, wanneer de zon niet schijnt. Maar ook als de zon niet schijnt, kan er veel UV-straling zijn. Daarom is het superverstandig om het hele jaar door een dagcrème met SPF te gebruiken. Deze SPF zit gewoon al standaard in deze dagcrème verwerkt. Handig toch?!

lijn groen oudersenzo
Olaz Total effects 7-in-one dagcrème

Hoge SPF

Producten met een hoge SPF zijn vettig en laten de huid niet of amper ademen. Er zit zeker een kern van waarheid in. Maar dat risico loop je niet bij het gebruiken van de nieuwe Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 omdat deze dagcrème enorm licht aanvoelt!

Prijs en verkrijgbaarheid

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 is verkrijgbaar bij de drogist. De prijs kan per drogisterijketen verschillen, want uiteindelijk bepaalt de retailer de uiteindelijke prijs.

liefs Marion

Meer informatie

Mooi met natuurlijke middelen
Douglas Hair, een heerlijke verzorging!
Dit zijn de nieuwe producten van Douglas

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *