Hoe vet! De Smiley speakers

Ik had deze Smiley speaker nog maar net vijf minuten in huis, toen mijn partner thuiskwam en de speaker direct inpikte. Ik kon nog net op tijd roepen: ‘Ho, stop! Ik moet er nog een review over schrijven!’, anders had hij de verpakking er al af getrokken.

Ongeveer een uur later, herhaalde deze scene zich, maar dit keer met mijn zoon in de hoofdrol. De speaker is duidelijk populair. In ieder geval hier in huis. Op zich niet zo gek, want de smiley iconen zijn populairder dan ooit!

Hoe vet! De Smiley speakers!

Bigben

Bigben Interactive lanceert dit jaar een nieuwe lijn audioproducten, gebaseerd op die vrolijke smileys. Er zijn verschillende modellen, dus vast ook eentje met jouw favoriete smiley. De speakers zijn draadloos en compact en zijn aan te sluiten via Bluetooth. Hoe vet om deze speaker mee te nemen en jouw muziek te delen met vrienden, waar je maar wilt!

De box heeft een bereik tot 10 meter. De batterij kan opgeladen worden via USB, voor maximaal 8 uur speeltijd. Tot slot beschikt het toestel ook over een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking en AUX-ingang.

Vrolijkheid

Ik snap die mannen in mijn huis wel, want deze draagbare Smiley speaker ziet er echt heel vrolijk uit! Daar wordt je vanzelf toch ook vrolijk van? Maar hij ziet er niet alleen leuk uit, het geluid is ook top, zeker gezien zijn kleine formaat en prijsklasse! Ook niet geheel onbelangrijk. Het opvallende design trekt de aandacht of de speaker nou aan of uit staat.

Draadloos bellen

Met de draagbare speaker kun je niet alleen draadloos muziek luisteren, maar ook handsfree bellen. Als je telefoon via bluetooth gekoppeld is aan de draadloze speaker en je wordt gebeld, dan kun je via de speaker met ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking telefoongesprekken voeren.

Specificaties Smiley speakers Bluetooth ‘Smile’

TitelSmiley speakers Bluetooth ‘Smile’
MerkBigben
EAN3499550358544
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Klim met je Trolls in de Trollenboom
Het interactieve SpiderMan Heldenmasker, met bewegende ogen
Hoe leuk is deze Bigben Kids karaoke CD-speler van My Bubble

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Hoe vet! De Smiley speakers!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *