Hoe leuk is deze Bigben Kids karaoke CD-speler van My Bubble

Vandaag testen we deze grappige, schattige, draagbare CD speler met karaoke functie van My Bubble. De speler is van Bigben Kids en uitgevoerd in roze/paars. Op de klep van de CD-speler staat een guitig koppie. Dat zorgt ervoor dat de speler aan de ene kant schattig eruit ziet maar tevens ook erg grappig.

Bigben Kids karaoke CD-speler My Bubble

Opladen

Je kunt de speler overal mee naar toe nemen, want je kunt hem namelijk opladen. Aan de achterzijde zit een micro-USB aansluiting voor de oplader. je hoeft dus zeker niet thuis te blijven om te kunnen zingen. Naast de Bubble is er trouwens ook een ‘Milo’ draagbare CD-speler en die is blauw met een stoere zonnebril. Als je niks hebt met roze, maar wel met karaoke, dan is de Milo dus een prima alternatief!

Twee microfoons

Misschien heb je het al ontdekt op de foto’s; deze karaoke CD-speler heeft namelijk niet één maar twee microfoons, omdat samen zingen natuurlijk veel leuker is dan alleen. De microfoons zitten echter wel met een draad aan de speler verbonden, dus ik vrees dat je er geen dansje bij kunt maken. Dat is misschien wel een beetje jammer.

Meezingen

Kinderen kunnen hun favoriete CD in de speler stoppen, en vervolgens zelf met de microfoon meezingen. Hoe vet is dat! Heel veel kinderen vinden het geweldig om te zingen en te dansen. En deze speler ziet er wel heel schattig uit. Hij kan gelukkig ook tegen een stootje, want hij is stevig uitgevoerd.

Herrie zat?

Ben je de herrie zat? Dan heeft deze set ook een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Deze wordt overigens niet meegeleverd. Kinderen kunnen op deze manier wel ongestoord naar hun muziek luisteren, zonder dat jij er last van hebt.

Uitvoering

De speler is uitgevoerd met grote knoppen waardoor het apparaat voor kleine kinderhandjes goed te bedienen is. Met het handvat, de mogelijkheid hem op te laden en het feit dat de speler licht van gewicht is, zorgt ervoor dat je hem altijd ergens mee naar toe kunt nemen. De microfoons kun je niet verliezen, want deze zitten middels een snoer aan het apparaat verbonden.
De set werkt op 4 LR014 batterijen die overigens niet worden meegeleverd. Ook de 5V micro USB aansluiting is niet inbegrepen.

Specificaties Bigben Kids karaoke CD-speler My Bubble

NaamBigben Kids karaoke CD-speler My Bubble
MerkBigben
EAN3499550354775
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Schieten van uit de pols met Nerf Spider-Man Rapid Reload
Klim met je Trolls in de Trollenboom
Het interactieve SpiderMan Heldenmasker, met bewegende ogen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *