Klim met je Trolls in de Trollenboom

Dit jaar zullen er heel wat Trollen uit de zak komen of onder de boom liggen. Want de Trollen zijn in trek! Een paar dagen geleden bespraken we al ‘Trolls Haar in de lucht poppy‘ en nu is het de beurt aan de vrolijk gekleurde Trolls Trollenboom! In deze boom is van alles mogelijk: schommelen, dansen, wonen, zitten en spelen. Poppy wordt er standaard bijgeleverd, dus de boom wordt alvast bewoond door één Troll. Maar er is ruimte voor nog veel meer Trolls!

Trolls Trollenboom

Zipline

Je kunt Poppy naar beneden laten glijden door haar knalroze haartjes vast te klippen aan de zipline. Vindt ze dat niet leuk? Dan kan ze ook via de glijbaan naar beneden roetsjen. Het kan allebei.

Kleurrijk en vrolijk

De Trolls Trollenboom is erg vrolijk gekleurd en past daarom goed bij de vrolijke Trolls. Wie wordt er nou niet vrolijk in deze boom? De boom is maar liefst meer dan 40 centimeter hoog en er kan aan alle takken geschommeld worden.

Wat zit er in de doos?

In de doos vind je de boom, alle onderdelen voor de boom, een Poppy popje van Trolls, de zipline, glijbaan en een handleiding. De doos bevat verschillende kleine, losse onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen beneden de vier jaar.

Alleen is maar alleen

De Trolls Trollenboom ziet er netjes afgewerkt uit en is een leuke basis voor de verschillende Trolls. Ze moeten immers ergens wonen. En in deze boom kunnen absoluut een aantal Trollen wonen. Nu is Poppy nog maar alleen, maar het is natuurlijk veel leuker als er nog meer Trollen bij haar komen wonen. Dat wordt dus sparen.

De prijs vind ik wat aan de hoge kant, vooral omdat het verder geen techniek bevat. Het is uiteindelijk alleen maar een plastic boom. Een vrolijk gekleurde boom, dat absoluut, maar meer is het niet. Hij speelt verder geen muziekjes of zo. En dan vind ik de prijs best pittig.

Specificaties Trolls Trollenboom

TitelTrolls Trollenboom
MerkHasbro
EAN5010993362547
liefs Marion

Meer informatie

Leuke productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst, video & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *