Maak kans op het spannende boek “Het verborgen land”

Maak kans op "Het verborgen land 1"

Houd jouw zoon of dochter ook zoveel van lezen in spannende boeken? Dan is de nieuwe serie “Het verborgen land” misschien wel een goede aanrader. Op 17 maart verschijnt de Nederlandse vertaling van het succesvolle sprookjesavontuur van Chris Colfer, bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee. Het is het eerste deel in een serie van zes.

Het verborgen land 1 – Het verborgen land

De tweeling Alexandra en Koen kunnen niet méér van elkaar verschillen. Alexandra heeft overal een antwoord op en Koen gebruikt de schooltijd liever om een beetje bij te slapen. Als ze een oud sprookjesboek krijgen van hun oma, verandert alles. Ze vallen door het boek en belanden in een bizarre sprookjeswereld. Zo struikelen ze het Koninkrijk van Roodkapje in en komen ze terecht voor het enorme paleis van Assepoester. Om uit deze parallelle wereld weg te komen moeten ze voorwerpen verzamelen. En dat zijn niet de makkelijkste: het haar van Rapunzel, het glazen muiltje van Assepoester en nog veel meer. Een bloedspannende tocht door koninkrijken en donkere bossen volgt. Helaas zijn ze niet de enige met deze missie. In de verte een zwarte schim, een flits in een spiegel. De boze stiefmoeder van Sneeuwwitje is onderweg.

Chris Colfer

Chris Colfer, bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee, schreef dit spannende en geestige sprookjesavontuur. Hij heeft wereldwijd al 8,5 miljoen van zijn boeken verkocht. Voor de serie Land of Stories werd hij in 2015 genomineerd in de categorie best author voor de Shorty Awards.

Enthousiast geworden over dit boek? Lees dan snel verder, want met deze winactie kun je kans maken op het eerste deel!

Het verborgen land 1 | Chris Colfer | 9789464041552

lijn groen oudersenzo
Maak kans op "Het verborgen land 1"

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het spannende boek “Het verborgen land 1”. De eerste uit de spannende serie van 6 boeken van Chris Colfer.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Verborgen land’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 april 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

BabyBjörn eetset
BabyBjörn draagzak
PowAir producten
100x verzekeringscheck
De tulpenjongen
nijntje kiekeboe
Kitspuit, Fix All kit
Voedingssupplementen Gayavit

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op "Het verborgen land 1"

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *