Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

De lente is in aantocht. Persoonlijk vind ik dit het mooiste en heerlijkste seizoen van het jaar. De zon die zich na maanden weer laat zien, alles wat om ons heen tot bloei komt. De perfecte tijd om heerlijk met elkaar naar buiten te gaan. Fietsen, varen of wandelen. Natuurlijk mag de kleine mee. In de wandelwagen óf in de BabyBjörn draagzak, lekker dicht bij mama of papa! Hoe fijn is dat.

BabyBjörn draagzak

Adembenemend en toch een tikje geheimzinnig; de natuur is nooit ver weg voor het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn. Met het unieke Scandinavische landschap in het achterhoofd, ontwikkelden de BabyBjörn designers een nieuwe print voor de draagzak. Met waterverf en gescheurd papier creëerden ze een landschap voor draagzakken en wipstoelen; een ode aan de spectaculaire landschappen in het Noorden en aan de avontuurlijke reis die nieuwe ouders starten wanneer de baby er eindelijk is. 

Draagzak Mini van BabyBjörn is een kleine en gebruiksvriendelijke draagzak voor baby’s tot één jaar oud. Hij is snel en eenvoudig aan en uit te doen en heeft twee draagposities aan de voorkant.
Alle producten van BabyBjörn zijn veilig, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met medische specialisten. 

En jij kunt dus kans maken op deze BabyBjörn draagzak. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *