Nijntje kiekeboe geeft je kleintje een spannende zoektocht!

Nijntje kiekeboe geeft je kleintje een spannende zoektocht!

Wie is er niet met een spelletje Kiekeboe opgegroeid? Na het succes van nijntje Verstoppertje Spelen komt Identity Games met een nieuw spel: nijntje Kiekeboe! Het spel stimuleert de zintuigen en de sociale en motorische ontwikkeling van kinderen en is geschikt voor de allerkleinsten van 0 tot en met 4 jaar.

nijntje kiekeboe

Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling, kun je een speelniveau kiezen. Elk niveau wordt gespeeld met het interactieve nijntje. Wanneer nijntje wordt afgedekt door een huisje zal ze “Doei!” zeggen. Als nijntje is afgedekt, zegt ze om de 7 seconden “Hihi!” en als je het huisje van nijntje afhaalt, zegt ze “Kiekeboe!”. 

Tamar de Vos – van der Hoeven, afgestudeerd in klinische kinder- en jeugdpsychologie, geeft al 25 jaar opvoedkundig advies en heeft nijntje Kiekeboe getest. Zij beaamt dat spelletjes zoals Kiekeboe kunnen helpen bij het lokaliseren van geluid en ontwikkelen van het besef van objectpermanentie.
“Baby’s zijn zich er niet van bewust dat hetgeen wat ze niet zien, wel blijft bestaan. Bij het ouder worden leert een baby zich een beeld te vormen en komt het besef dat iets of iemand blijft bestaan. Kinderen leren door nijntje Kiekeboe ervaren dat dat wat ze niet zien, weer terug kan komen. 

Vanaf vier maanden zien we ook dat kindjes vaker met hun hoofdje gaan draaien in de richting van geluid om dit te lokaliseren. Door te oefenen met geluiden kan je deze ontwikkeling stimuleren. Rond acht maanden zijn kinderen beter in staat een geluid te koppelen aan een betekenis. Door voorwerpen en geluiden samen aan te bieden, leren kinderen sneller het verband hiertussen te leggen. 

Jonge kinderen zijn dol op herhaling en hebben een sterke behoefte aan regelmaat omdat het een veilig gevoel geeft. Herhaling in het spel met Nijntje Kiekeboe geeft op dezelfde manier houvast.”

En hoe leuk! Jij kunt kans maken op een exemplaar van nijntje kiekeboe!

Nijntje kiekeboe | Identiy Games | 1 – 14 jaar 1 tot 1 spelers 15 minuten

lijn groen oudersenzo
Nijntje kiekeboe geeft je kleintje een spannende zoektocht!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Nijntje kiekeboe geeft je kleintje een spannende zoektocht!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *