Maak kans op een BabyBjörn eetsetje!

Waar leven is, moet gegeten worden. Dat geldt ook voor je dreumes, iedere dag opnieuw. Die fles melk was leuk en aardig, maar uiteindelijk komt “het echte werk” eraan. Mee eten met de pot, met een eigen eetsetje, bestaande uit een vork, lepel, bord, beker én slabbertje! Zelf leren eten (gelukkig zit er een handige slab met opvangbak bij).

BabyBjörn eetsetje

BabyBjörn stelt dit voorjaar een cadeauset in pasteltinten voor. Op de paastafel staan lichtgele, mintgroene, poederroze en zachtblauwe setjes – ergonomische eetsetjes, wel te verstaan. Dus als je nog op zoek bent naar een fraai eetsetje voor je dreumes, lees dan snel verder!

Het eetsetje is niet zomaar een bord, beker en bestek. Het bekertje heeft een brede rand, waardoor kindjes het minder snel omstoten. Door de vorm van het bord kan voedsel gemakkelijker opgeschept worden en niet van de rand vallen. Het bestek is ergonomisch gevormd, zodat het goed in kleine handjes ligt. Het slabbetje vangt restjes op die anders tussen tafel en mond terecht komen. 

Uitvoerig getest!

Het volledige BabyBjörn eetsetje werd door designers en ergonomische specialisten ontwikkeld en getest door honderden families met kleine kinderen voor het uiteindelijk in de verkoop werd aangeboden. De cadeauset in zachte poedertinten maakt het eetsetje dan ook tot het perfecte geboortegeschenk. 

Oudersenzo mag een zachtgeel cadeauset weggeven voor Pasen! Wil je kans maken? Lees dan snel verder!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een BabyBjörn eetsetje!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *