Maak kans op een product van PowAir

In onze blog “Last van vieze luchtjes? Met deze tips ruikt je huis weer snel lekker!” schreef ik al over het belang van prettige luchtjes in huis. Het zorgt voor een fijne, ontspannen sfeer. Om vieze luchtjes uit huis te verdrijven, zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je ramen tegen elkaar open zetten, wierook branden of met je dure parfum door het huis sprayen, maar je kunt ook kiezen voor de producten van PowAir. Zij hebben namelijk een complete lijn producten voor elk stankprobleem. Of het nou de kattenbak is of de frituurlucht in de keuken, PowAir “tovert” de stank om tot heerlijke geuren. Dat klinkt bijna als een sprookje…

PowAir

Maar het is geen sprookje, het is gewoon de werkelijkheid. En het voordeel van PowAir is het feit dat de unieke formule van essentiële oliën de stank niet maskeert, maar juist de strijd aanbindt met de stankmoleculen. Daarbij is het milieuvriendelijke, bevat geen giftige stoffen en is veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier! Hoe fijn is dat! Je kunt het dus met een gerust hart gebruiken.

Interesse? Lees dan snel verder, want wij gaan een aantal producten van PowAir in deze winactie verloten!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een exemplaar van De tulpenjongen!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een product van PowAir, voor een heerlijke geur in huis!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.