Maak kans op een kitspuit, Fix All kit & Swipex XXL

Maak kans op een kitspuit, Fix All kit & Swipex

In onze blog “Klusjes in het huis, wat heb je nodig?” geven we tips over eenvoudige klussen in het huis, die we prima zelf kunnen klaren, zelfs met twee linkerhanden. Want met de hybride lijmkit, Fix All High Tack, lijm je zo’n beetje alles wat (vooral) los en vast zit aan elkaar. Dit is een ultrasterkte elastische verlijmingskit met zeer hoge initiële kleefkracht op basis van SMX® Polymer Technology. Voor uiterst sterke verlijmingen op alle materialen. Niet alleen perfecte lijmkracht op droge ondergronden, maar ook goed geschikt voor vochtige, niet poreuze ondergronden.

Fix All High Tack

De Fix All High Tack kit is overigens te koop in zes kleuren: wit, bruin, (donker) grijs, beige, zwart en (licht) grijs. De kit is overschilderbaar, waterproof, hecht binnen 1 seconde, geeft geen onaangename geuren en heeft een snelle uitharding.

Heb je een klus in het vooruitzicht? Opknapperikelen in huis op de planning staan? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken op deze handige kitspuit, want we gaan maar liefst zes kitspuiten verloten!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een kitspuit, Fix All kit & Swipex

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een kitspuit, Fix All kit & Swipex

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *