Gratis winactie: Maak kans op voedingssupplementen van Gayavit!

Maak kans op voedingssupplementen van Gayavit!

In onze blog ‘Vitamines en supplementen tijdens je zwangerschap: hoe belangrijk zijn ze?‘ schreven we al over het belang van vitamines en voedingssupplementen tijdens de zwangerschap.
Natuurlijk wil je het allerbeste voor je kindje. Veilig in je buik is hij volledig van jou afhankelijk. Jij bepaalt wat hij binnenkrijgt. Maar hoe gezond je ook eet , het is nagenoeg onmogelijk om alle noodzakelijke voedingsstoffen via normale voeding binnen te krijgen. Neem bijvoorbeeld foliumzuur, het is aan te raden daar zelfs nog voor je zwangerschap mee te beginnen. Maar er zijn meer voedingssupplementen die je tijdens de zwangerschap goed kunt gebruiken. Gayavit heeft onlangs drie producten op de markt gebracht: Femesette, Angiosette en Gastrosette.

Voedingssupplementen van Gayavit

Gayavit is een nieuw merk voedingssupplementen met (op dit moment) 3 producten. Gayavit bevat geen gluten, lactose, soja, noten of andere allergenen en is het vrij van titaniumdioxide. Het bevat geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Gayavit Gastrosette

Voor een optimale ondersteuning van jouw spijsvertering (bijvoorbeeld bij opgezette buik, opgeblazen gevoel of misselijkheid).

Gayavit Angiosette

Ondersteuning aan bloedvaten en bloedsomloop (bijvoorbeeld bij spataderen, haaruitval of broze nagels).

Gayavit Femesette

Een complete aanvulling op je voeding (onder andere extra foliumzuur, D3 en ijzer).

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Lees dan snel verder, want in deze winactie kun je kans maken op alledrie de voedingssupplementen!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op voedingssupplementen van Gayavit!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op voedingssupplementen van Gayavit!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *