Twee super leuke vakantiegames!

De zomervakantie is in alle hevigheid losgebarsten. Tijd voor buiten en zonneschijn, maar in ons kikkerlandje betekent het ook tussen alle warme zonneschijn, soms ook een regenachtige dag. En daar is niks mis mee, want de plantjes vinden die heerlijk en jij misschien ook wel, want met deze twee vakantiegames, blijft het zomervakantie optimaal aanwezig. Want deze twee games garanderen enorm veel uitdaging en speelplezier!

Twee super leuke vakantiegames!

Twee superleuke vakantiegames!

Haal je Joy-Cons tevoorschijn en maak je klaar om zowel fysiek als mentaal uitgedaagd te worden. Deze games zijn niet alleen ongelooflijk plezierig om te spelen, maar ook fantastisch voor het opbouwen van wat broodnodige teamgeest tijdens de vakantie.

Everybody-1-2 Switch‘ belooft een feestje te zijn voor iedereen. Het zit boordevol adrenaline-opwekkende, snelheidsuitdagende minigames die jou en je vrienden op de proef stellen. Dit is de perfecte game om die saaie zomermiddagen om te zetten in lachwekkende en gedenkwaardige momenten!

Dan hebben we ‘Pikmin 4‘. Als opvolger van de alom geliefde ‘Pikmin 3’, brengt dit spel ons terug naar de betoverende wereld vol avontuurlijke ontdekkingen. Met nieuwe landschappen, raadsels en de immer charmante Pikmin, is dit spel een echte zomerkraker voor zowel veteranen als nieuwkomers in de serie.

Everybody 1-2 Switch!

Hoe leuk en uitdagend is dit spel. En dit speel je dus niet in je eentje, nee, hier trommel je alle huisgenoten mee op om het met elkaar te spelen. Zowel oud als jong. De laagdrempelige spelletjes zijn specifiek ontworpen om met elkaar plezier te beleven. Vader, moeder, kids, opa en oma, vrienden of nodig desnoods alle buren uit… Beleef avonturen met je vrienden op allerlei manieren, waaronder spellen met een Smart Device-stand die het mogelijk maakt om tot wel 100 spelers tegelijkertijd in dezelfde kamer te laten spelen.

Everybody 1-2 Switch! verandert de volgende verjaardag of familiedag in een groot speelfeest. Geef elke deelnemer een Joy-Con-controller of laat iedereen een compatibel slim apparaat gebruiken om teamspellen te spelen, onder de begeleiding van je gastheer, het duo Horace. Speel met 2-8 spelers in de Joy-Con-stand of ga tot het uiterste met 100 spelers in de telefoonmodus voor de ultieme multiplayer-ervaring!

Twee super leuke vakantiegames!

Meerdere games voor een perfect feestje!

Everybody 1-2 Switch! heeft diverse games en spelstanden voor ieder feestje. Zo kun je bijvoorbeeld:

Met je telefoon foto’s maken in de echte wereld om een bepaalde kleur te evenaren in de game Kleurkiekjes.

Als team samenwerken om een ballon zo groot mogelijk op te blazen zonder dat hij knapt in Ballonnenbonje.

Je teamwerk tot het uiterste beproeven in IJssalon, waarin je klanten van een ijssalon moet bedienen.

Je kennis en reactievermogen testen in Weetjesweter, waarbij een milliseconde het verschil tussen winst en verlies kan maken. Je kunt ook samen met je gasten jullie eigen quizzen samenstellen, dus maak het persoonlijk!

Relaxen met een klassiek gezelschapsspel, Bingo à gogo, maar met een nieuwe twist – speelbaar op smartapparaten.

Veel van de games hebben diverse varianten die de regels veranderen of een extra uitdaging toevoegen, zodat je niet snel uitgespeeld raakt!

Online te koop bij Bol.com
Everybody 1-2 Switch! | Nintendo Switch | PEGI 3

Pikmin 4

De Pikmins waren zeker geen nieuwe kennismaking voor mij, al eerder maakte ik kennis met deze schattige, plantaardige wezentjes die je kunt laten groeien, plukken en opdrachten kunt geven. Je kunt deze vrolijke mannetjes inzetten om vijanden mee te overmeesteren. Aan de verschillende kleuren kun je zien waar ze goed in zijn. Zo kunnen rode Pikmin bijvoorbeeld goed tegen vuur en kunnen de nieuwe ijs-Pikmin vijanden en het terrein om hen heen bevriezen. Gebruik de minimacht van je Pikmin (en een vleugje strategisch inzicht) terwijl je de planeet verkent. Maar er is meer!

Twee super leuke vakantiegames!

Ruimtehond

In Pikmin 4 krijg je hulp van Ostijin, de ruimtehond. Deze trouwe makker kan obstakels slopen, zware objecten verplaatsen en jou en een hele groep Pikmin op zijn rug dragen. Otsjin kan leren springen, zwemmen, vijanden nog sneller te bestormen en meer. Met de hulp van Otsjin en de Pikmin is geen uitdaging te groot!

Ontdek je omgeving, ga op zoek naar grondstoffen, bouw bruggen, verzamel je gekleurde Pikmin vriendjes en verzamel zoveel mogelijk. Maak gebruik van de specifieke eigenschappen van je Pikmins om nog meer te ontdekken.

Pikmin 4 is veel meer dan alleen de verschillende levels en hoofdmissies; het bevat tevens een schat aan sidequests die voltooid kunnen worden. Missies variëren van het opsporen van verloren reizigers tot het opwaarderen van je Pikmin-troepen door ze nectar te laten consumeren. Er is ook een jacht op specifieke verzamelingen van objecten, zoals muziekinstrumenten die verstopt zijn over de verschillende levels.

Het verzamelen van deze instrumenten ontsluit beloningen in de vorm van kristallen. Deze kunnen vervolgens ingezet worden in de levels om nieuwe bruggen te bouwen en zo nieuwe gebieden toegankelijk te maken. Maar dat is nog niet alles; deze kristallen kunnen ook gebruikt worden om verbeteringen vrij te spelen voor je personage en Otchi. Het is dus een spel van ontdekking en groei, en elke verzamelde item draagt bij aan jouw avontuur in de wondere wereld van Pikmin 4.

Online te koop bij Bol.com
Pikmin 4 | Nintendo Switch | PEGI 7

liefs Marion

Meer informatie

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: De games die in deze blog zijn besproken, zijn beschikbaar gesteld door Nintendo.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *