Drie cadeautips waarvan de kids zullen dansen van vreugde!

Drie cadeautips waarvan de kids door de kamer zullen dansen van vreugde!

Je hebt cadeaus en je hebt SUPER CADEAUS! In deze blog bespreken we drie cadeautips waarvan de kids door de kamer zullen dansen van vreugde, zodra ze het hebben uitgepakt. Met deze drie cadeaus ga je ze ultiem verwennen! Met de feestdagen in het vooruitzicht, kun je vast alle cadeautips gebruiken die er zijn. In deze blog hebben we gekozen voor drie verschillende stukken speelgoed, waar je kinderen echt blij mee kan maken. We kozen voor de Magic Mixies Magische ketel, Playmobil Wiltopia Dierenverzorger en Gabby’s Poppenhuis.

Magic Mixies Magische ketel

Welk kind droomt nou niet van magie, échte magie? Dat hun fantasie tot leven komt en ze kunnen toveren, met een heuse toverstaf? Met deze magische ketel kan die fantasie tot leven komen, want met deze magische set kun je een pluchen Mixie uit de ketel toveren. Inclusief magische mist, oplichtende edelstenen op de toverstaf en magische ingrediënten. Door alle toverdranken te mixen, zal vanuit een mysterieuze mist en drie tikken op de ketel, een pluchen vriendje ontstaan. De magie is dan nog niet voorbij, want Magische Mixie zal blijven reageren op de toverstaf en hoe meer je haar verzorgt, hoe sterker haar energieniveau wordt.

De Magische Ketel en Magic Mixie kennen samen meer dan 50 geluiden en reacties. Ook na de geboorte van Mixie kun je met de ketel blijven spelen. In het speciale opbergdoosje kun je allerlei voorwerpen uit de Magische Mist tevoorschijn kunnen toveren.

Met dit cadeau geef je niet alleen een mooi stuk speelgoed, maar vooral een magische ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. De magische ketel is winnaar geworden in de Speelgoed van het jaar 2022 verkiezing, in de categorie “Pluche”.

Magic Mixies – Magische ketel met échte mist | 0630996146514 | Mooise Toys | Vanaf 5 jaar

lijn groen oudersenzo
Drie cadeautips waarvan de kids door de kamer zullen dansen van vreugde!

Playmobil Wiltopia Dierenverzorgingscentrum

Playmobil is een “alltime favorite“, een echte “evergreen“. De pakketten van Playmobil staan altijd garant voor veel speelplezier en dat geldt absoluut ook weer voor dit dierenverzorgingscentrum. Eerlijk gezegd vind ik dat met dit pakket, Playmobil zich opnieuw heeft overtroffen. Er is zoveel aandacht voor details geweest in dit pakket! Het dierenverzorgingssystation heeft maar liefst twee verdiepingen en heeft een aanlegsteiger voor de boot. Op die manier kunnen ook de inheemse dieren in de rivier worden geholpen.

Het station is bereikbaar via een loopbrug of via diverse trappen. De dieren worden hier goed verzorgd want er is aan alles gedacht. Denk bijvoorbeeld aan een weegschaal, een broedmachine (met écht rood licht!), een röntgenapparaat (ook die geeft licht), een beweegbare chirurgische lamp, manden met eten, een verzorgingsset, melkflesjes en nog veel en veel meer. De dieren kunnen hier worden verzorgd totdat ze weer fit genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen! Daarna mogen ze weer terug de jungle in.

Het is een feestje om het gebouw in elkaar te zetten, alle details uit te pakken en een plekje te geven. Er zijn maar liefst 347 onderdelen, je raakt niet uitgekeken. Alles staat klaar om mooie avonturen te beleven. En weet je wat het allermooiste aan dit pakket is? Wildtopia is de eerste Playmobil-productlijn die gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal bestaat! Gesorteerd plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart grondstoffen en vooral het milieu.

Niet zo gek dus dat dit pakket winnaar is geworden bij de Speelgoed van het jaar 2022 verkiezing, in de categorie “Duurzaamheid”.

Wiltopia Dierenverzorgingscentrum 71007 | Playmobil | Vanaf 4 jaar

lijn groen oudersenzo
Drie cadeautips waarvan de kids door de kamer zullen dansen van vreugde!

Gabby’s poppenhuis, inclusief 2 actiefiguren

Is jouw zoon of dochter fan van de serie Gabby’ Dollhouse (met maar liefst vijf seizoenen op Netflix)? Dan is een eigen Gabby’s poppenhuis natuurlijk hét ultieme cadeau! Maar ook voor alle andere kinderen is dit een fantastisch poppenhuis! Het is maar liefst 60 cm hoog, goed stevig uitgevoerd en zit vol functies om te ontdekken. Het heeft een toren, verrassende geluiden, meubeltjes, een Gabby-actiefiguur, de kat, een lift en nog veel en veel meer. Met zijn op een kat geïnspireerde vorm en kleurrijke details ziet het er net zo uit als het huis van serie.

Net als in de tv-serie kun je een verrassingsdoos in de toren laten vallen en op de knop drukken om hem op te halen. Maak hem open voor een verrassing binnenin. Nog niet bekend met de serie? Neem dan eens een kijkje op Netflix, want vanaf 1 november is het nieuwste seizoen (zes) te zien!

Open het poppenhuis en druk op de knop aan de voorkant om liedjes, geluiden en zinnetjes van de tv-serie te horen. Met zoveel kamers en verrassingen om te verkennen, kun je je fantasie gebruiken om eindeloze avonturen te spelen met Gabby en haar beste maatje Pandy Poek. 

Gabby’s poppenhuis is winnaar geworden bij de Speelgoed van het jaar 2022 verkiezing, in de categorie “Poppen”.

Gabby’s Poppenhuis | Vanaf 3 jaar

lijn groen oudersenzo
Drie cadeautips waarvan de kids door de kamer zullen dansen van vreugde!

Feestdagen

Hopelijk hebben we je met deze drie cadeautips een beetje op weg kunnen helpen voor de aankopen voor de aankomende feestdagen. Het is altijd weer een hele klus alles op tijd binnen te hebben en iedereen blij te maken. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk niet de cadeaus, maar het gezellig samenzijn. En met alle spannende ontwikkelingen, is dat misschien nog wel belangrijker dan ooit. Geniet van de gezelligheid, maar geniet vooral van elkaar! Geluk zit vaak verscholen in de kleine dingen…

liefs Marion

Meer informatie

Winnaars speelgoed van het jaar 2022 verkiezing
Drie speelgoedtips voor de feestdagen

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Fotografie: Bol.com & Marion Middendorp

Drie cadeautips waarvan de kids zullen dansen van vreugde!

#spon:  Deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *