Bureau accessoires, wat heb je nodig?

Bureau accessoires, wat heb je nodig

Inmiddels werken velen van ons alweer ruim een jaar vanuit huis en er is nog geen uitzicht tot wanneer dit gaat duren. Eerlijk gezegd denk ik dat veel bedrijven thuiswerken zullen blijven stimuleren en faciliteren. Het heeft immers best een aantal voordelen en wellicht kan het gecombineerd worden met één of twee dagen op kantoor. De kans is groot dat thuiswerken voor velen het nieuwe normaal zal worden (en blijven). Het is dan wel handig dat je dan een fijne werkplek hebt ingericht. Eentje die voldoende ruimte, rust en inspiratie biedt. Vooral als “tijdelijk” wordt omgezet in “permanent”. Dat betekent een fijne ruimte, meubilair én bureau accessoires.

Paperstore

Een bureau heb je wellicht in de afgelopen periode al aangeschaft en met een beetje geluk ook een goede bureaustoel. Want ergonomisch verantwoord zitten, is enorm belangrijk. Daar moet je niet op beknibbelen. Met een bureau en bureaustoel denk je misschien dat de werkplek compleet is, maar wat leg je nou op dat bureau, behoudens je keyboard of laptop en een pen? Nou wat dacht je bijvoorbeeld van een weekplanner en memo notes? En dan graag een beetje leuk, want functionaliteit kan prima hand in hand met gezelligheid. Kijk maar naar deze bureauset van Paperstore.

lijn groen oudersenzo
Bureau accessoires, wat heb je nodig

Mijn weekplanner

Met deze weekplanner behoud je het overzicht en dat is natuurlijk wel zo handig als druk bezette vader of moeder. Want probeer maar eens iedere dag opnieuw feilloos al die ballen hoog te houden. Dat is creatief planning en multitasking op hoog niveau. Met deze prachtige planner moet het goed komen. In de map vind je een enveloppe waar je belangrijke briefjes kunt stoppen, een stapel “to-do” briefjes, “memo-briefjes” en natuurlijk de weekplanner, waar je alle clubjes, uitjes en werkafspraken van de hele week, overzichtelijk bij elkaar kunt zetten. In één oogopslag weet jij wat je te doen hebt voor die dag en waar je rekening mee moet houden.

En deze set ziet er natuurlijk ook nog eens prachtig uit. Een blikvanger op je bureau. Prima, want wie zegt dat thuiswerken niet stijlvol mag zijn? Het oog wil ook wat hoor!

Verkrijgbaar in de boekhandel en online.
9789044759310 | Paperstore | Uitgeverij Deltas

lijn groen oudersenzo
Bureau accessoires, wat heb je nodig

Memo notes

En als je jezelf dan toch aan het verwennen bent met die prachtige weekplanner, dan mag dit bijpassende Memo note block natuurlijk niet ontbreken. Hoe vaak moet je niet even vluchtig een boodschap op schrijven, voor jezelf of voor de ander. Een belangrijke opmerking, telefoonnotitie voor je partner of reminder voor jezelf. Er zitten in deze verpakking maar liefst 200 velletjes, dus voorlopig grijp je niet mis.

Verkrijgbaar in de boekhandel en online.
9789044759433 | Paperstore | Uitgeverij Deltas

Pennenbak

En om het helemaal compleet te maken zoek je er nog een bijpassende pennenbak bij, zodat je nooit misgrijpt naar een pen of potlood. Vergeet in die pennenbak niet een aantal pennen te stoppen voor algemeen gebruik, want het is opmerkelijk hoe vaak huisgenoten zullen vragen om “even” een pen of potlood te lenen. Mijn ervaring is dat je die zelden (zeg gerust “nooit”) terug krijgt. Ik heb daarom in mijn bureaulade een grote doos met goedkope pennen. Zodra iemand met een pen weg loopt, stop ik weer een nieuwe in mijn pennenbak. Waar ze blijven…? Geen idee. Het lijkt net zo’n mysterie als “de verdwenen sokken”. Ik zie ze in ieder geval in de meeste gevallen nooit meer terug.

liefs Marion

Meer informatie

Zo eenvoudig begin je een eigen blog!
Ergonomisch thuiswerken: Zo zorg je goed voor jezelf tijdens thuiswerken
Verplicht thuiswerken. Hoe dan?
Feeling Plantastic Maxi planner
Thuiswerken betekent een fijne werkplek maken

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

Bureau accessoires
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *