Mijn goede voornemen: Trip naar de zon!

Mijn goede voornemen: Trip naar de zon! #blog40

Brrr, wat is het koud. Maar kou of niet, ik moest vandaag naar buiten voor de laatste cadeautjes. Gelukkig heb ik nu alles in huis. Tenminste, als ik niet op het allerlaatste moment alsnog iets verzin. Ik ben namelijk dol op cadeautjes kopen. Wat mij betreft kunnen er nooit téveel cadeautjes zijn. Maar voor vandaag is het genoeg geweest. Nu eerst een kop warme chocolademelk om mijn vingers te ontdooien en dan kan ik de aanschaffen gaan inpakken.

Het mooiste cadeau hoeft geen strik

Met kerst doe ik altijd mijn best om de cadeautjes zo mooi mogelijk in te pakken. Met lintjes en strikken. Bergen glitterkrullen gaan er doorheen. Het ene pakje blinkt nog mooier dan het andere. Noodzakelijk? Nee, vast niet, maar wel feestelijk. Mijn moeder zei vroeger altijd al: ‘Goede wijn behoeft geen krans.’ Gelijk had ze, want het gaat tenslotte om de inhoud.

Daar moest ik toevallig vandaag aan denken, toen ik door de kou naar huis liep. Ik vroeg me af wat voor mij nou het mooiste kerstcadeau zou zijn. Een cadeau waar geen strik of glitterkrullen aan te pas hoeft te komen omdat het al zo mooi is van zichzelf. Eigenlijk hoefde ik daar niet eens lang over na te denken. Een zonvakantie! Al zouden de tickets in oude kranten gewikkeld zijn, dat maakt het vooruitzicht van zonnestralen op mijn huid, écht niet minder.

Ik vrees dat dit cadeau niet tussen de kerstcadeaus te vinden zal zijn. Het geld voor een vakantie schud je immers niet zo makkelijk uit je mouw. Maar we kunnen er natuurlijk wel voor gaan sparen. En wie weet, kunnen we dan een mooie zonvakantie voor oktober 2018 op deze website boeken. Ik denk dat dit mijn voornemen wordt voor 2018! Sparen voor de zon!

lijn groen oudersenzo
Mijn goede voornemen: Trip naar de zon!

Ontspannen

Eerlijk gezegd weet ik zeker dat ik Rob hier ook een enorm plezier mee zou doen. We zijn afgelopen jaar wel een paar dagen met onze ieniemienie KIP caravan naar Berlijn geweest, maar dat is toch echt wat anders dan een ontspannende ‘zonvakantie’. Zo’n vakantie waar je heerlijk lui op je zonnebedje ligt, met een goed boek en een koude cocktail naast je. Zo’n vakantie waar je helemaal tot rust komt en waar je je alleen maar druk hoeft te maken of je niet aan het verbranden bent.

Maar nu eerst verder ontdooien…

liefs Marion

Extra informatie

Op vakantie met je kindje – Waar moet je rekening mee houden?
Heimwee tijdens de kindvrije vakantie
Wintersport in Frankrijk, de Franse alpen zijn zo leuk!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Waarschijntdezon.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *