Aromatica beauty & Safety

Aromatica beauty & Safety

Naarmate we een beetje ouder worden, heeft onze huid steeds meer verzorging nodig. In eerste instantie sluipt dit ongemerkt naar binnen. En als je nog voor of rond de dertig bent, valt het waarschijnlijk ook nog niet zo op. Toch is dan het verouderingsproces al toegeslagen. Niet met grote stappen, maar wel met kleine stapjes, iedere dag een beetje meer. Vanaf je veertigste begint dit pas echt op te vallen. Vandaag kijken we naar de producten van Aromatica beauty & Safety. Wat kan dit merk betekenen voor onze huid?

Smeren, smeren en nog eens smeren!

Als je er stralend uit wilt blijven zien, zal je moeten smeren. Smeren,  smeren, smeren. En dan natuurlijk het liefst met een goed product. Mooier kan ik het niet maken, maar jij kunt jezelf wél mooier maken!

Korean Beauty

K-Beauty – Korean Beauty – is meer dan alleen een overgewaaide trend uit Zuid-Korea. Echte beauty liefhebbers zijn op al op de hoogte van het fenomeen. Nog belangrijker dan make-up is de huidverzorging. Het Koreaanse beauty ritueel, dat bestaat uit 10 stappen, zorgt er namelijk voor dat je huid diep gereinigd en glowy is. Little Wonderland is een webshop waar je allerlei geweldige Koreaanse en Aziatische gezichtsverzorging, bijzondere make-up en alles omtrent K-Beauty kan vinden.

Little Wonderland

Onlangs kregen we een pakket toegestuurd van Little Wonderland. In dit pakket zaten verschillende huidverzorgingsproducten: Rose Absolute Vital Fluid (een gezichtslotion), Rose Absolute First Serum (een geconcentreerd serum)  en een tube Rose Absolute eye cream.

lijn groen oudersenzo
Aromatica beauty & Safety

Rose Absolute First Serum

Aromatica’s Rose Absolute First Serum is geconcentreerde serum met Bulgaarse Damascus Roos olie en Organische Kruiden extracten. Rijk aan antioxidanten. Beschermt de huid tegen luchtvervuiling en vrije radicalen, en vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels. Revitaliseert de huid voor een egale en stralende teint. Voor het beste resultaat, combineer met Aromatica’s Rose Absolute Vital Fluid of Cream.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid.
Neem een paar druppeltjes op je vingers en wrijf met je vingertoppen over je gezicht, hals en decolleté. Masseer het serum zachtjes in de huid.
Gebruik het serum twee keer per dag.

Mijn mening

Het serum voelt fijn op je huid en maakt je huid zijdezacht. De rozengeur is sterk aanwezig en blijft lange tijd hangen. Je kunt het serum twee keer per dag gebruiken, na het reinigen van de huid. Ik vond het erg prettig aanvoelen.

lijn groen oudersenzo
Aromatica beauty & Safety

Rose Absolute Vital Fluid

Aromatica’s Rose Absolute Vital Fluid is een gezichtslotion met Bulgaarse Damascus Roos olie en Organische Kruiden extracten. Rijk aan antioxidanten. Beschermt de huid tegen luchtvervuiling en vrije radicalen, en vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels. Revitaliseert de huid voor een egale en stralende teint. Voor het beste resultaat, combineer met Aromatica’s Rose Absolute First Serum.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid.
Masseer het serum in de huid.
Neem een klein beetje van de crème en masseer deze zachtjes in de huid totdat de huid de crème volledig heeft opgenomen.
Gebruik de crème twee keer per dag.

Mijn mening

De crème voelt zo fijn! Je voelt het eigenlijk al direct als je de crème tussen je vingers laat gaan. Het voelt heel zacht en dat doet je gezicht na gebruik ook. Ook deze crème heeft dezelfde intense rozengeur.

lijn groen oudersenzo
Aromatica beauty & Safety

Rose Absolute Eye cream

Aromatica rose absolute oogcrème is een zeer effectieve intensieve oogcrème, ideaal voor het richten op tekenen van veroudering en het verminderen van donkere kringen. Verrijkt met damastroos, biologische Argan en rozenbottelolie voedt deze lichte oogcrème de gevoelige huid rondom de ogen. Laat de huid gladder en helderder worden. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Hoe te gebruiken?

Zorg voor een goed gereinigde huid. Je kunt de oogcrème eventueel na het serum en de lotion gebruiken.
Gebruik de oogcrème twee keer per dag, rond om de ogen. Dep de crème voorzichtig in de huid totdat het volledig is opgenomen door de huid.

Mijn mening

In verhouding met de andere producten is dit een vrij kleine tube. Aan de andere kant heb je alleen voor je ogen natuurlijk niet veel nodig en zal de tube waarschijnlijk net zo lang mee gaan als de andere twee producten. Je moet er immers ook niet te lang mee doen, want als een product eenmaal open is, heeft hij een houdbaarheidsdatum.

Zelf vind ik een oogcrème altijd erg prettig, vooral als laatste onderdeel van de verzorging. Fijn voor het slapen gaan, of om juist de dag mee te beginnen. Ook de oogcrème heeft dezelfde rozengeur. Heerlijk!

Wees lief voor je huid

Je kunt niet jong genoeg beginnen met lief te zijn voor je huid. Het is je grootste orgaan en verdient een goede behandeling. Wist je dat je huid maar liefst 16% is van je volledige lichaamsgewicht? Het is je huid die je lichaam beschermt tegen invloeden van buitenaf en slechte dingen buiten houdt. Vooral als je er stralend uit wilt blijven zien (en waarom zou je dat niet willen) is het belangrijk dat je de huid blijft voeden en beschermen.

De hoornlaag (de bovenste laag van de huid) in ongeveer 40 micrometer dik (ongeveer net zo dik als een hoofdhaar). In deze laag beschermen huidcellen je lichaam tegen microben en bacteriën die je ziek kunnen maken. Maar de hoornlaag is gevoelig voor droogte en beschadiging en dient dus goed verzorgd te worden. En daar kun je dus nooit te vroeg mee beginnen. Wees lief voor jezelf en geef je huid de aandacht die het verdient.

liefs Marion

Meer informatie

Verzorging van je huid, hoe houd je hem stralend?
Zo houd je je lippen zacht & verzorgd in de winter
Amandelolie – 6 hacks om je haar glanzend en gehydrateerd te houden deze winter
Zorg voor zijdezacht haar na het douchen
Mooi met natuurlijke middelen

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Aromatica beauty & Safety

#spon Met dank aan Little Wonderland.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *