Babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Maak je eigen babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Iedereen die een -of meerdere- kinderen heeft, kan het bevestigen: de tijd vliegt voorbij. Het klinkt cliché, maar voordat je het weet is je kindje écht baby-af. Nog iets later sta je je spruit alweer uit te zwaaien voor de allereerste dag op de basisschool. Precies om deze reden is een babydagboek een absolute musthave. In een babydagboek leg je alle dierbare en waardevolle momenten vast: van het eerste gaapje tot de eerste stapjes en alles daartussenin. De iconische app Baby Diaries maakt het ouders gemakkelijk: in een handomdraai creëer je online je eigen babyboek, zwangerschapsboek of familiealbum. Vervolgens laat je jouw creatie afdrukken en heb je een uniek boekwerk in handen. We vertellen je graag precies hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Waarom een online babyboek maken met Baby Diaries?

Baby Diaries is een unieke app die zich volledig onderscheidt van andere apps en websites waarmee je een eigen babyboek kunt samenstellen en laten afdrukken. Met Baby Diaries maak je een zwangerschapsdagboek of babydagboek met jouw persoonlijke verhalen en waardevolle momenten erin. Je bepaalt zelf hoeveel tekst je in het album kwijt wil, waar de foto’s komen te staan en hoe het boek er uiteindelijk uit komt te zien. We vertellen je graag hoe dit precies in z’n werk gaat!

lijn groen oudersenzo
Maak je eigen babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Online babyboek maken met Baby Diaries: hoe werkt het?

Onlangs werd Baby Diaries gelanceerd: een webapplicatie én mobiele app die je eenvoudig op je smartphone (iOS of Android) kunt gebruiken. Met deze applicatie maak je online een zwangerschapsdagboek of familiealbum. De editor van Baby Diaries is gemakkelijk te bedienen, ook als je niet zo handig bent met je smartphone of laptop. Je kunt eenvoudig wisselen tussen al je apparaten, want je album blijft na inloggen veilig opgeslagen in de cloud. Wil je op een later moment op je laptop of smartphone verdergaan met het bewerken van je boek? Dan is dat geen enkel probleem.

Een ander voordeel van de editor is dat deze zó is vormgegeven, dat het lijkt alsof je in een echt boek aan het werken bent. Je ziet direct de pagina’s zoals ze zijn als ze uiteindelijk in jouw persoonlijke album worden afgedrukt. Verwacht dus zeker geen standaard eindresultaat als een online fotoalbum: met Baby Diaries maak je een dagboek waarin je al je creativiteit kwijt kunt, wat resulteert in een prachtig album wat helemaal past bij jouw persoonlijke smaak.

Hoe ziet een babyboek van Baby Diaries eruit?

Zoals we al even aanstipten, is een babyboek met Baby Diaries helemaal aan jouw persoonlijke smaak en wensen aan te passen. Kies een mooie omslagfoto en vul het boek vervolgens met jouw mooiste herinneringen. Het is net alsof je in een echt dagboek aan het werken bent, maar dan in een handige online app. Je kunt kiezen uit talloze fronts en lay-outs, waardoor het boek er helemaal uit komt te zien zoals jij wilt. Wissel foto’s af met teksten en voeg handige plakvakken toe. Hierin kun je na het afdrukken van jouw boek aandenkens plakken die je niet digitaal hebt. Denk aan een plukje haar van je baby na zijn of haar eerste bezoek aan de kapper, een ziekenhuisbandje, echo’s of andere foto’s die je misschien niet digitaal hebt.

Is jouw online babydagboek, zwangerschapsdagboek of familiealbum helemaal klaar? Dan laat je hem (vanaf 29,47 euro) afdrukken en heb je binnenkort een uniek album in handen als allermooiste aandenken aan jouw zwangerschap, baby of familie. Kies voor een hardcover of soft cover boek, mat of glanzend papier en een formaat dat jou mooi lijkt. Je hebt de keuze uit 3 verschillende formaten, waaronder A4 en A5. Wil je jouw dagboek ook bijbestellen in PDF-vorm? Dat kan voor slechts 5,95 euro. Dit is dus ook een mogelijkheid.

lijn groen oudersenzo
Maak je eigen babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Ik wil mijn eigen babyboek samenstellen! Wat kost de Baby Diaries app?

De Baby Diaries app is helemaal gratis in gebruik. Je betaalt alleen voor het dagboek als je het laat afdrukken. Je kunt er ook voor kiezen om je verhalen en foto’s online te delen met je vrienden, familie en geliefden en je album wordt dan omgezet in een online blog. Met Baby Diaries gaan waardevolle momenten en grappige of ontroerende anekdotes nooit verloren, maar blijven ze voor altijd bewaard voor jou én de generaties na je.

Bereken de prijs van een dagboek

De prijs voor het dagboek wordt bepaald door verschillende keuzes. Zo kun je het formaat kiezen (S, M, L), de kaft (soft of hard), het papier (mat of glossy) en het aantal pagina’s. In dit voorbeeld kies ik voor de volgende samenstelling:

Formaat M (17×24 cm)
Kaftsoort: hardcover
Papier: mat
Pagina’s: 40

De totale prijs voor dit dagboek komt op: 53,22 euro. Toch liever een groter formaat (L 19×28 cm), dan wordt het dagboek iets duurder, namelijk 55,74 euro. Kies je echter voor een zachte kaft, dan schieten de kosten ineens weer omlaag en heb je al een Large dagboek voor 34,15 euro. Op deze manier kun je een dagboek samenstellen die past bij jouw budget.

Meer weten?

Zelf aan de slag met een babyboek of zwangerschapsdagboek bij Baby Diaries? Maak gratis een account aan en start direct jouw eerste dagboek! Het is verslavender dan je denkt! Je kunt Baby Diaries ook volgen op Instagram!

Liefs Amber

Meer informatie

Dagboek – Een persoonlijk verslag
Gratis winactie: Maak kans op vouchers t.w.v. 50 euro voor Baby Diaries
Een dankbaarheidsdagboek voor het vergroten van de saamhorigheid
9 maanden dagboek
Hee Kleintje, zwangerschapsdagboek
Tastbare herinneringen sparen

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Babydiariesapp.com

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *