Schoencadeautjes onder de 5 euro, 7 leuke tips!

Schoencadeautjes onder de 5 euro, 7 tips!

De eerste schoentjes zijn alweer gezet! Want Sinterklaas is weer in het land met zijn Pieten! Wat een feest. Ieder gezin heeft zo zijn eigen afspraken met Sinterklaas over het zetten van de schoen. Dagelijks, om de paar dagen, in het weekend of alleen op de dag van de intocht. Het grappige is dat volwassenen de intocht van Sinterklaas vaak ook nog steeds als iets spannends ervaren en stiekem ook graag hun schoen zetten. Wat dat betreft blijven we altijd kind. En daar is helemaal niks mis mee want schoencadeautjes zijn gewoon hartstikke leuk!

De aanhouder wint

Uiteraard heb ik mijn schoen ook afgelopen zaterdag gezet, maar ik vrees dat Sinterklaas het voor mij te druk had, want de volgende dag was hij nog steeds leeg. Maar ik blijf volhouden, de aanhouder wint.

Aangezien ook de Sint last heeft van alle prijsverhogingen en zijn stoomboot nog steeds fossiele brandstof nodig heeft, heb ik zijn Pieten een beetje geholpen en ben ik op zoek gegaan naar schoencadeautjes onder de 5 euro. Hopelijk wordt mijn hulp beloond met een volle schoen… vanavond toch maar weer opnieuw proberen.

lijn groen oudersenzo
Schoencadeautjes onder de 5 euro, 7 tips!

7 tips: Schoencadeautjes onder de 5 euro

Tip 1 Touchscreen Handschoenen

Nu de herfst en winter weer invallen dragen we weer vaker handschoenen. Zeker in de vroege ochtend. Met deze handschoenen aan kun je gewoon je mobiele telefoon gebruiken. Hoe handig is dat. En voor een hele mooie prijs, daarmee kan de Sint zeker bij je aankomen.

Touchscreen Handschoenen | bol.com
Prijs: 3,95 euro

lijn-pepernoten

Tip 2 Buurman en Buurman kleurboek

Buurman en Buurman wie kent ze niet! Ik ben er zelf groot fan van. Buurman en Buurman die lekker samen gaan klussen maar dat leidt niet altijd tot het juiste resultaat. A je to! Soms is het veiliger om gewoon te gaan kleuren in dit leuke kleurboek! Dit kleurboek is geschikt voor alle leeftijden.

Buurman & Buurman – Kleurboek | bol.com
Prijs: 4,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 3 Totum Raamstickers Reizen

Lekker plakken! En leuk voor je kind vanaf 8 jaar. Ze kunnen overal geplakt worden, nee niet je kind maar de raamstickers. Ze zijn er gemakkelijk af te halen. En de stickers zijn her te gebruiken. Er zijn verschillende thema’s reizen, boerderij, wildlife, sprookjes, PAW Patrol, Disney Frozen, Disney Mickey & Friends, My Little Pony, Unicorn, Bing, Nijntje. Voor ieder kind wat wils!

Totum Raamstickers Reizen | bol.com
Prijs: 4,42 euro

lijn-pepernoten

Tip 4 Kinderarmband met 4mm multicolor glaskraaltjes

Wat een prachtige glimmertjes! Verkrijgbaar in 3 verschillende multicolors. Daar worden kinderen vast erg blij van, en stelen ze de show. De armbandjes zijn niet geschikt voor hele kleine kinderen.

Kinderarmband met glaskraaltjes | bol.com
Prijs: 3,95 euro

lijn-pepernoten

Tip 5 nijntje en oma

Alom bekend, nijntje! Ik vermoed dat ieder gezin ooit wel eens een boekje van nijntje in huis heeft gehad. En hoe leuk is dit boekje! Een boekje om samen met oma te lezen. Of om aan oma te geven, wie weet doet de Sint dit wel. Want nijntje komt graag bij oma, om koekjes te bakken en nog veel meer. Dit boekje is geschikt voor alle leeftijden.

nijntje en oma | Bol.com
Prijs: 4,95 euro

lijn-pepernoten

Tip 6 Panini FIFA World Cup voetbalplaatjes

Een voetballiefhebber in huis? Die ook nog voetbalplaatjes spaart? Dan wordt er zeer zeker gejuicht als deze plaatjes in de schoen komen. Aanbevolen leeftijd vanaf 14 jaar tot 99 jaar. Of ouder dat kan natuurlijk ook. Vroeger spaarden we eigenlijk alles, buttons van voetballers die bij de ijsjes inzaten. Suikerzakjes, postzegels, oude muntjes. En uiteraard ook voetbalplaatjes, en die zijn er blijkbaar nog steeds. Hoe leuk!

Panini FIFA World Cup Qatar voetbalplaatjes | bol.com
Prijs: 3,95 euro

lijn-pepernoten

Tip 7 Moppenboek 300 knotsgekke moppen

Lachen, gieren, brullen wie wil dat nu niet. Om de domste grapjes kan ik soms keihard lachen, en als ik er dan weer aan denk, moet ik weer heel hard lachen. Hoe lekker is dat. Dit is een moppenboek voor kinderen maar zal vast ook leuk zijn voor volwassenen. Misschien wil hij ze wel aan je voordragen! Kunnen jullie samen lachen!

Moppenboek | bol.com
Prijs: 3,99 euro

lijn-pepernoten

Meer tips?

Heb jij nog tips voor leuke schoencadeautjes onder de 5 euro? We lezen dit graag in de comments!

Liefs Karin

Meer informatie

Tips voor schoencadeautjes tot en met 5 euro!
Sinterklaas vieren met kinderen, vier leuke tips
Wanneer en hoe vaak mag jouw kind een schoen zetten?
Willy Woef zet zijn schoentje voor Sinterklaas
Sinterklaasavond, zo maken we het gezellig!

Bronvermelding

Tekst: Karin de Vroedt
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *