Tips voor schoencadeautjes tot en met 5 euro!

Op zaterdag 18 november is het weer zover. De intocht van Sinterklaas! Voor kinderen, de happening van het jaar. Al dagen van te voren veranderen ze in stuiterkabouters en dat blijft voortduren tot eind volgende maand. In januari kunnen we weer rustig ademhalen. Maar tot die tijd is er werk aan de winkel! Want ben je al schoencadeautjes aan het scoren?

Tips voor schoencadeautjes tot en met 5 euro!

Hoe vaak mag de schoen bij de kachel?

Door alle prijsstijgingen moet je dit jaar misschien wat zuiniger aan doen. Natuurlijk wil je je kind verwennen met schoencadeautjes. Een chocoladeletter en/of pepernoten is altijd lekker maar misschien wil je ze ook verwennen met een leuk speledingetje. En heb je al nagedacht over hoe vaak hij zijn schoen mag zetten? Is dat alleen op de dag van aankomst, of ieder weekend of meerdere keren per week?

Shoppen

Omdat wij zelf dol zijn op Sinterklaas, zijn we alvast uit shoppen gegaan. En dan met name de schoencadeautjes onder de vijf euro. Want juist die zijn perfect voor in de schoen. Dus daar gaan we!

Tip 1: Stickers!

Schoencadeautjes

Altijd leuk voor je kleine creatieveling deze stickers van Gaby’s dollhouse met stickers van Gabby, Pandy Paws, Cakey Cat, Catrat! Ik heb zelf altijd de neiging gehad om stickers overal op te plakken. Maar hoogstwaarschijnlijk heb jij gewoon een braaf kind. Alhoewel het vroeger in was om je schooltas helemaal te beplakken met stickers. De stickers zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 3,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 2: Klei van Play Doh

Schoencadeautjes

Kleien, wie is er niet groot mee geworden. Kwam zelfs overigens niet verder dan een asbakje te kleien. Mooie bezigheid voor kinderen. En ze zijn even lekker een poosje zoet. Er zitten 4 potjes in de verpakking met 4 verschillende kleuren. De klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 4,95 euro

lijn-pepernoten

Tip 3: Een boekje van Woezel & Pip

Schoencadeautjes

Ook dit boekje blijft favoriet bij kleintjes, waarbij ze worden meegenomen in een prachtige

fantasiewereld in de Tovertuin met dierenvriendjes. Een mooie bijkomstigheid is dat een vast deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip producten wordt afgedragen aan ‘Woezel & Pip Helpende Pootjes’, waarmee goede doelen worden ondersteunt die zich inzetten voor liefdevolle, veilige, gezonde en positieve omstandigheden voor elk kind of elk dier. Voor iedere leeftijd geschikt.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 5,00 euro

lijn-pepernoten

Tip 4: Waterkleurboek Boerderij

Schoencadeautjes

Een waterkleurboek? Ik moest zelf even fronsen maar ineens wist ik het weer. Je maakt een penseel nat, en je gaat langzaam over een blaadje in het kleurboek. En ja daar komt een leuke afbeelding tevoorschijn! Welke afbeelding is een verrassing. Hoe leuk is dat.

Het waterkleurboek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 4,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 5: Shuffle Kaartspellen 4 in 1

Schoencadeautjes

Ook erg leuk, deze kaartspellen van Jurassic World want je kunt het met de hele familie spelen, dus zorg dat Sint het in jouw schoen gooit, dan heb je er zelf ook nog wat aan. Het is een erg eenvoudig kaartspel. Hopelijk kan iedereen tegen zijn verlies. Want spelletjes kunnen nog wel eens leiden tot een boos kind euh volwassene.

Geschikt vanaf 4 jaar tot minimaal 99 jaar!

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 4,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 6: Krijtjes

Schoencadeautjes

De opa’s en oma’s onder ons, althans de wat ouderen weten het wellicht nog wel. Op school schreef je op een leitje, nu werd daar vaak een griffel voor gebruikt maar met een krijtje kan dat ook. Een schoolbord blijft toch altijd leuk, vooral als je kind schooltje wil spelen. Ik vond dat in ieder geval altijd leuk.

De krijtjes zijn geschikt vanaf 4 jaar.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 3,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 7: Stuiterballen

Schoencadeautjes

Misschien is je kind af en toe een stuiterbal. Hoe leuk zijn deze kleurige en fleurige stuiterballen. Wel oppassen voor je breekbare spulletjes. Want ze kunnen alle kanten opvliegen, de stuiterballen bedoel ik. Er zitten er tien in het zakje dus mocht er een keertje eentje onder de bank komen dan hoef jij niet op je knieën omdat je een stuiterbal er onder vandaan moet halen. Als dat niet een stukje extra geluk is.

De stuiterballen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 4,99 euro

lijn-pepernoten

Tip 8: Bunny sleutelhanger

schoencadeautjes

Heb je nu een puber in huis, die graag een sleutelhanger wil, met een konijntje eraan. Gewoon leuk voor aan een rugzak. Of wil je je partner ook verrassen met deze schattige sleutelhanger dan bof je, want het zijn er twee!

De sleutelhanger is geschikt voor (jong) volwassenen. Dus niet voor kleine kinderen.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 4,50 euro

lijn-pepernoten

Tip 9: Kleurpotloden van Bruynzeel

Schoencadeautjes

Kleurpotloden kennen geen tijd, niet in de zin van leeftijd of van een generatie. Iedereen wil toch kleuren? Ter vermaak of ter ontspanning. Deze 12 potloden hebben een dubbele punt, dus 24 kleuren!

Voor alle leeftijden geschikt.

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 3,50 euro

lijn-pepernoten

Tip 10: Douchekap, tegen shampoo in de ogen

schoencadeautjes

Bij dit artikel dacht ik wow, dat kenden wij vroeger niet. We stonden bijna jankend onder de douche. De douchekap is er in drie soorten, de kikker, de beer en het varken. Hoe leuk is dat. De douchekap is ook te gebruiken tegen de zon, of als het haar van je kind wordt geknipt. Want losse haartjes in de ogen is best irritant. Wellicht wordt het douchen meer een feestje!

Geschikt voor kinderen

Online te koop bij Bol.com
Prijs: 3,50 euro

lijn-pepernoten

Dit waren de 10 schoencadeautjes van mijn kant. Ik hoop dat ik jullie wat op ideeën heb gebracht. Zelf vond ik het altijd heel erg spannend als de Sint kwam. Dat bonzen op de deur of het raam. En dan gauw naar buiten om de zak met cadeautjes op te halen. Een heerlijk feest, met warme chocolademelk en pepernoten. En vergeet de banketstaaf niet. Ook erg lekker. Ik wens, een ieder die het viert, een hele fijne Sinterklaas(avond) toe. Met veel warmte en liefde.

liefs Marion

Meer informatie

Schoencadeautjes onder de 5 euro, 7 leuke tips!
Wanneer en hoe vaak mag jouw kind een schoen zetten?

Bronvermelding

Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *