Dol op dolls! Omdat poppen altijd leuk zijn!

Poppen en teddyberen zijn meer dan zomaar speelgoed; ze zijn symbolen van comfort, creativiteit en kinderlijke verbeelding. Deze pluizige en vaak handgemaakte vrienden zijn niet alleen voor kinderen. Ze hebben ook een speciale plaats in de harten van volwassen verzamelaars en zelfs geschiedkundigen. Een pop of beer is vaak een kind’s eerste vriend, een stille luisteraar en een partner in talloze avonturen. Ze worden gekoesterd, geliefd en soms generaties lang doorgegeven.

Dol op dolls! Omdat poppen altijd leuk zijn!

De oudste bekende pop

De oudste bekende pop dateert van ongeveer 4500 jaar geleden en werd gevonden in een kindergraf op het Italiaanse eiland Pantelleria. Deze bijzondere pop is gemaakt van klei en heeft beweegbare armen en benen. Het feit dat dit antieke speelgoed zo lang bewaard is gebleven, spreekt boekdelen over de universele en tijdloze aantrekkingskracht van poppen. Ze zijn niet alleen speelgoed maar ook historische artefacten die de sociale en culturele context van verschillende tijden en plaatsen weerspiegelen.

Maak kennis met de nieuwelingen!

Inmiddels worden poppen allang niet meer van klei gemaakt, maar leuk zijn ze nog altijd en kinderen worden er ook nog steeds enthousiast van. Vandaar dat we in deze blog je laten kennismaken met de nieuwste leden van de enorm grote poppenfamilie!

L.O.L. Surprise! Tweens Surprise – Swap Modepop – Curls-2-Crimps Cora

Stel je voor: een wereld waarin mode en stijl constant evolueren. Dat is precies de magie die de gloednieuwe L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™-modepoppen bieden! Deze poppen zijn niet zomaar poppen; ze zijn je tools voor creatieve expressie. Met twee unieke looks en een verwisselbaar hoofd, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stel je het plezier voor dat begint zodra je het doosje opent en meer dan 20 verrassingen ontdekt: een stylinghoofd, schitterende mode, sokken, schoenen, een koffertje en nog veel meer! Maar dat is nog maar het begin. Wat echt opwindend is, is de vrijheid om binnen enkele seconden van look te veranderen. Klik gewoon een nieuw kapsel vast, trek een nieuwe outfit aan en versier je pop met de mooiste accessoires zoals oorbellen en haarversieringen.

Maar wacht, er is meer! Als je denkt dat je alle looks hebt uitgeprobeerd, kun je je collectie uitbreiden met de Surprise Swap™-stylinghoofden. Deze bieden nog meer haar- en accessoireopties voor een ultieme mix-en-match ervaring. Het is alsof je een hele nieuwe wereld van stijlmogelijkheden hebt ontgrendeld!

Laat je creativiteit de vrije loop en duik in een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Met de L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™-modepoppen is het elke dag een nieuw modeavontuur.

L.O.L. Surprise! Tweens Surprise – Swap Modepop | LOL Surprise Tweens (huidige prijs Bol.com: 34,64 euro)
L.O.L. Surprise! Tweens Surprise – Swap-stylinghoofd | LOL Surprise Tweens (huidige prijs Bol.com: 10,99 euro)

Dol op dolls! Omdat poppen altijd leuk zijn!

L.O.L. Surprise! Surprise Swap – Minipop

Ontdek de nieuwste sensatie in de speelgoedwereld: de L.O.L. Surprise! Surprise Swap Tot-serie! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Hoewel de popjes van kunststof zijn gemaakt, zul je merken dat de kleurrijke verpakking nu een milieuvriendelijke twist heeft gekregen. De plastic zakjes zijn vervangen door vrolijk gekleurde papieren verpakkingen, waardoor het uitpakken net zo spannend maar veel duurzamer is.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze serie extra speciaal dankzij de unieke toevoegingen. Elke pop in deze serie heeft niet één, maar twee verschillende gezichten en een extra setje kleding. Hierdoor kun je twee totaal verschillende poppetjes maken, wat de speelwaarde enorm verhoogt. Het is als het hebben van twee vriendjes in één!

Kinderen blijven het geweldig vinden om de magische L.O.L. ballen uit te pakken. De opwinding van het openen van elk nieuw compartiment om te zien welke verrassing erin zit, is nog steeds even betoverend als altijd. Deze nieuwe serie tilt dat plezier naar een hoger niveau met meer aanpassingsmogelijkheden en verrassingen.

L.O.L. Surprise! Surprise Swap – Minipop | LOL Surprise (huidige Bol.com prijs: 14,99 euro)

Dol op dolls! Omdat poppen altijd leuk zijn!

BABY born Soft Touch Magic Boy – Babypop 43 cm

In een wereld waar de meeste poppen meisjes zijn, is het echt verfrissend om een jongenspop te hebben. Dit maakt het speelveld veel inclusiever en interessanter. Het jongetje is niet alleen uniek vanwege zijn geslacht; hij komt ook met tal van interactieve functies die de speelervaring naar een hoger niveau tillen.

Een van de leukste kenmerken is dat zijn ogen openen en sluiten wanneer je aan zijn speen draait. Leg je hem op zijn rug zonder de speen, dan sluiten zijn oogjes automatisch, alsof hij echt in slaap valt. Wat een schattige manier om poppenouders het gevoel van verzorging en verantwoordelijkheid te geven!

Maar dat is nog niet alles. Hij heeft een voorliefde voor slapen, eten en badderen. Hij kan echt water drinken uit zijn flesje en vervolgens een plasje doen in zijn superleuke luiertjes—een detail dat poppenouders absoluut geweldig vinden! En ja, hij kan zelfs ‘echte’ tranen huilen en pap eten, waarna hij zelfs een ‘grote boodschap’ kan doen.

Wat echt opvalt, zijn de 10 prachtige accessoires die bij de set horen, inclusief een rompertje en een schattige muts. Zijn Soft Touch-lichaam is zo zacht en knuffelbaar, en met beweegbare armen, benen en hoofd is het aan- en uittrekken van zijn stijlvolle outfits een fluitje van een cent. Dat is zo fijn aan Baby born, alles past zo goed!

Dit is niet zomaar een pop; het is een complete speelervaring die de verbeelding stimuleert en sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie bevordert. Met zoveel levensechte functies wordt spelen met BABY born een boeiend avontuur vol verrassingen en ontdekkingen.

BABY born Soft Touch Magic Boy – Babypop 43 cm | Baby born (Huidige Bol.com prijs: 44,95 euro)

Dol op dolls! Omdat poppen altijd leuk zijn!

BABY born Beer – Wit – Knuffel

Is deze Baby born beer een vriend of misschien een vriendin? Dat is het mooie aan deze veelzijdige beer: hij of zij kan alles zijn wat je maar wilt, van een prinses tot een brandweerman. Vanaf de eerste momenten van de kindertijd tot ver in de latere jeugdjaren blijft deze beer een trouwe metgezel.

Met een hartverwarmende glimlach en een zacht, knuffelbaar lichaam is deze beer klaar om je hart te veroveren. Hij komt zelfs met een schattige witte romper als eerste outfit. Maar daar houdt de modepret niet op! Deze beer heeft niet alleen zijn eigen kledinglijn en accessoires, maar is ook compatibel met de meeste BABY born-kleding en -accessoires. Dat betekent dubbel zoveel plezier bij het mixen en matchen van outfits!

Hoewel de beer geen schoenen kan dragen—maar wie heeft er ooit gehoord van een beer met schoenen?— de slofjes bij dit jurkje passen echter uitstekend. Zijn armen en benen zijn flexibel en hij kan het hoofd draaien. Deze beweeglijkheid maakt niet alleen het aankleden een makkie, maar biedt ook oneindige mogelijkheden voor creatief rollenspel.

En voor de kers op de taart komt deze beer met een speciaal vriendenalbum en een extra stickervel. Wie krijgt de eer om als eerste een bericht achter te laten? Met zo veel functies en mogelijkheden wordt deze beer gegarandeerd een blijvende favoriet voor kinderen van alle leeftijden.

BABY born Beer – Wit – Knuffel | Baby born (Huidige Bol.com prijs: 45,10 euro)
BABY born Beer Jurk en outfit – Roze | Baby born (Huidige Bol.comprijs: 15,11 euro)

liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met Priscilla, een prachtige modepop!
Nieuw: Maak kennis met de fotogenieke Rainbow High-modepoppen
Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!
Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *