Maak kennis met Priscilla, een prachtige modepop!

Maak kennis met Priscilla, een prachtige modepop!

Wat heb je tegenwoordig toch een prachtige poppen! Met super hippe kleding en high heels waar je van kunt dromen. Met deze nieuwe serie Rainbow High poppen, zijn er weer prachtige exemplaren bij gekomen. In deze blog maak je kennis met de modepop Priscilla Perez, een hippe dame die zich volledig in het roze heeft uitgedost.

De modepop heeft vele accessoires

Deze pop is niet alleen prachtig om naar te kijken met haar lange roze haar en kleurrijke outfit, maar ze heeft ook nog eens vele accessoires die het spelen nog leuker maken. Zo bevat de set een smartfoon, schilderskwasten, een make up setje, twee handige hangertjes voor haar kleding, een prettige kam voor haar lange haren en zelfs een laptop. Deze modepop is op alles voorbereid!

Maar wat ik persoonlijk het leukste vind aan deze pop, is dat ze een geweldige boodschap uitdraagt. De Rainbow High S23 Priscilla Perez moedigt kinderen aan om zichzelf te zijn en om hun eigen stijl te ontwikkelen. Dit is een belangrijke boodschap die we aan onze kinderen moeten meegeven.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met Priscilla, een prachtige modepop!

Rainbow High

Rainbow Hight breidt zich uit met zes gepassioneerde studenten. Iedere pop heeft een compleet eigen stijl, kleurempalet en gevoel voor ,ode. Het motto van Rainbow High is: “Let your true collors shine”. Hun liefde voor mode en talent deze ze graag met de wereld. Van de stralend geklede Michella. St. Charles tot aan Olivia Woods gehuld in groen.

Rainbow High, het toonaangevende, wereldwijd bekende merk modepoppen en de geliefde YouTube-animatieserie stimuleert creativiteit, viert diversiteit en omarmt inclusiviteit – elke dag weer. Samen met hun vriendinnen en vrienden van Shadow High laten deze modepoppen de wereld zien dat je kan stralen in alle kleuren van de regenboog.

Priscilla Perez is (net als haar vrienden) online te koop bij Bol.com.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met Priscilla, een prachtige modepop!

Maak kennis met de rest

Er zijn in totaal 6 verschillende Raimbow High poppen te verzamelen! Naast Priscilla Perez kun je kennis maken met:

Kim Nguyen
Aidan Russel
Olivia Woods
Michella St. Charles
Victoria Whitman

liefs Marion

Meer informatie

Nieuw: Maak kennis met de fotogenieke Rainbow High-modepoppen
Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!
Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *